Tres grans punts dels Veterans

Els Veterans van tenir un partit molt complicat però van aconseguir guanyar 1-2 al At.Hospitalense.

La Grama va visitar un camp petit, i un rival ben posicionat i tancat al darrere per sortir al contraatac molt ràpid. Primera meitat amb res destacable, molt mediocampismo i molt poc perill a les dues porteries. Amb 0-0 i molts dubtes arribarien al descans.

Segona part molt diferent, amb un clar dominador. Juanlu s’avançaria a la Grama, un gol que donaria tranquil·litat. El joc dels colomencs encara va millorar més i així va arribar el 0-2, obra de Ginés. Van arribar més ocasions que no es van materialitzar, i a 1 minut del final arribaria el gol local.

Los Veteranos tuvieron un partido muy complicado pero consiguieron ganar 1-2 al At.Hospitalense.

La Grama visitó un campo pequeño, y un rival bien posicionado y encerrado atrás para salir al contraataque muy rápido. Primera mitad con nada destacable, mucho mediocampismo y muy poco peligro en las dos porterías. Con 0-0 y muchas dudas llegarían al descanso.

Segunda parte muy diferente, con un claro dominador. Juanlu adelantaría a la Grama, un gol que daría tranquilidad. El juego de los colomenses todavía mejoró más y así llegó el 0-2, obra de Ginés. Llegaron más ocasiones que no se materializaron, y a 1 minuto del final llegaría el gol local.