Tram final de la temporada 2017/18

Arriba el tram final de la temporada, i els nostres equips encaren amb il·lusió i ganes els seus respectius objectius per tancar el curs de la millor manera possible. Al Primer Equip li resten 8 jornades per al final amb la meta de ser campions i ascendir a Tercera Divisió, mentre els Veterans i el Futsal intentaran donar caça al líder.

JUVENILS – El Preferent intentarà acabar el més amunt possible en la classificació. El B necessita allunyar-se dels llocs baixos per respirar tranquils. El C mateix objectiu que l’A, i el D buscarà acabar en segon lloc.

CADETS – El Preferent lluita per la permanència, a 1 punt de sortir del descens. B / C / D acabar el més alt possible en la classificació. L’E intentarà aconseguir el segon lloc.

INFANTILS – L’A lluita per l’ascens a Preferent i el B intentarà salvar-se (a 12 punts de la permanència). La resta intentarà arribar a una posició més alta que l’actual.

FEMENINS – Possibilitats d’acabar terceres o segones per al Juvenil-Cadet A mentre que el B intentarà seguir sumant punts per assolir posicions altes. Lluita per la lliga el Cadet-Infantil. L’Aleví-Benjamí lluitarà pel campionat de lliga (a 2 punts del líder).

ALEVINS – B, C i D busquen la permanència matemàticament. Els altres equips intentaran pujar llocs en la classificació.

BENJAMINS B i D busquen la permanència matemàticament. Els altres equips intentaran pujar llocs en la classificació.

Els Prebenjamins i les Escoles seguiran aprenent i sumaran punts de cara a escalar posicions.

Llega el tramo final de la temporada, y nuestros equipos encaran con ilusión y ganas sus respectivos objetivos para cerrar el curso de la mejor manera posible. Al Primer Equipo le restan 8 jornadas para el final con la meta de ser campeones y ascender a Tercera División, mientras los Veteranos y el Futsal intentarán dar caza al líder.

JUVENILES – El Preferente intentará terminar lo más arriba posible en la clasificación. El B necesita alejarse de los puestos bajos para respirar tranquilos. El C mismo objetivo que el A, y el D buscará acabar en segundo lugar.

CADETES – El Preferente lucha por la permanencia, a 1 punto de salir del descenso. B/C/D acabar lo más alto posible en la clasificación. El E intentará alcanzar el segundo puesto.

INFANTILES – El A lucha por el ascenso a Preferente y el B intentará salvarse (a 12 puntos de la permanencia). El resto intentará alcanzar una posición más alta que la actual.

FEMENINOS – Posibilidades de terminar terceras o segundas para el Juvenil-Cadete A mientras que el B intentará seguir sumando puntos para alcanzar posiciones altas. Lucha por la liga el Cadete-Infantil. El Alevín-Benjamín luchará por el campeonato de liga (a 2 puntos del líder).

ALEVINES – B, C y D buscan la permanencia matemáticamente. Los demás equipos intentarán subir puestos en la clasificación.

BENJAMINES – B y D buscan la permanencia matemáticamente. Los demás equipos intentarán subir puestos en la clasificación.

Los Prebenjamines y las Escuelas seguirán aprendiendo y sumarán puntos de cara a escalar posiciones.