Tirant de raça nostres noies del Juvenil Fem. A

Juvenil Fem. A:

Cadet Juvenil A Grama 2 – 0 Molins
Partit el qual vam començar molt fluixes, ja a la mitja part anàvem empat a zero, en la segona part vam sortir amb les piles posades i vam donar la volta al partit i vam acabar guanyant 2 a 0, a seguir lluitant i treballant.

Cadete Juvenil A Grama 2 – 0 Molins
Partido el cual empezamos muy flojas, ya en la media parte íbamos empate a cero, en la segunda parte salimos con las pilas puestas y dimos la vuelta al partido y acabamos ganando 2 a 0 , a seguir luchando y trabajando.

Juvenil Fem. B:

Juvenil Fem. B 3-3 Sants
Partit en el qual no acabàvem d’entrar bé, elles van fer el seu joc a la perfecció i nosaltres no vam saber gestionar el partit en cap moment, però gràcies a la nostra tècnica ens vam posar 3-1 per davant, però com ens està passant durant tota la temporada no sabem defensar el resultat i ens acaben empatant, després de fallar deu ocasions almenys claríssimes.

Juvenil Fem. B 3-3 Sants
Partido en el cual no acababamos de entrar bien, ellas hicieron su juego a la perfección y nosotras no supimos manejar el partido en ningún momento, pero gracias a nuestra técnica nos pusimos 3-1 por delante, pero como nos está pasando durante toda la temporada no sabemos defender el resultado y nos acaban empatando, después de fallar diez ocasiones por lo menos clarisimas.