Rubén condueix la pilota a Ca n’Anglada (FOTO: PEDRO GONZÁLEZ)

Sumar punts a Ca n’Anglada no és gens fàcil. Fer-ho remuntant  un  marcador advers encara menys. Per això l’empat d’ahir de la Fundació Esportiva Grama contra en Centre Parroquial San Cristóbal és un punt important en la lluita per recuperar posicions a la classificació d’aquest grup cinquè de Tercera Divisió.

Toni Díaz i el seu cos tècnic havien preparat un partit molt físic durant tota la setmana i així va ser. Joc directe, evitant transicions que provoquessin pèrdues al mig del camp. Els de Oliver Ballabriga van saber aprofitar la fortalesa de Hassen a dins de l’àrea i les jugades a pilota aturada per generar perill, però cap dels dos equips va ser dominador clar durant la primera mitja hora de joc.

El partit va canviar al minut 38, amb una jugada entre Hassen i Martí Tapia. El davanter de l’equip parroquial s’escapoleix dels defensors de la Grama i quan es decideix a disparar a la porteria de Toni Texeira, Martí li roba la pilota.  L’àrbitre va considerar que l’acció era penal. Les imatges dels nostres companys de GRAMA TV mostren clarament com el defensor colomenc li roba la pilota però, com que a Tercera Divisió no tenim VAR, va xiular el penal i el va transformar Kévin en l’1 a 0 amb el que es va arribar al descans.

A la represa, Toni Díaz, va realitzar un canvi ofensiu en retirar a Martí Tàpia que tenia una targeta groga, va situar  a Juan Carlos Oliver al centre de la defensa i va incorporar a Cristo a la davantera. I el canvi es va fer notar, una Grama més incisiva va posar contra les cordes al San Cristóbal que va defensar-se bé al seu terreny. Ñito, Cristo, Omar i Cristóbal van tenir ocasions per fer l’empat al marcador però la pilota no volia entrar. I va ser en una jugada afortunada, en un centre des de la banda esquerra que Xavi Pluvins enviava cap a Cristo quan, el defensor Sergi Martínez, va fer-se gol en pròpia porta. 1-1 al minut 62 i amb empenta de  la Grama per aconseguir els tres punts.

La Fundació Esportiva Grama, ben plantada sobre el camp, va fer mèrits per endur-se la victòria a Terrassa incorporant al jove Duarte amb el segon canvi, però la bona defensa i les contres malmeses per l’equip parroquial van deixar el marcador final en empat a un.

 

LA SALA DE PREMSA:

Toni Díaz, no va voler valorar l’actuació de l’àrbitre en el penal i opta per conscienciar als seus jugadors per evitar que es donin jugades dubtoses. Analitzant el matx,  va reconèixer que ens va costar entrar al partit a la Primera part, tot i que el San Cristóbal no va generar més perill que el penal. Ca n’Anglada és un camp on apropar-se a l’àrea ja dona sensació de perill però realment Toni Texeira no ha hagut d’intervenir. A la segona part hem estat més còmodes, hem generat més perill i hem pogut jugar com el rival i el camp demanaven. Hem aconseguit que la pilota circulés d’una banda a l’altra.

CLIQUEU AQUÍ PER VEURE L’ACTA DEL PARTIT

CLIQUEU AQUÍ PER VEURE LA CLASSIFICACIÓ DE TERCERA

[divider]

Los jugadores de la Grama celebran el empate en Ca n’Anglada. (FOTO PEDRO GONZÁLEZ)

Sumar puntos en Ca n’Anglada no es nada fácil. Hacerlo remontando un marcador adverso aún menos. Por eso el empate de ayer de la Fundació Esportiva Grama contra el Centro Parroquial San Cristóbal es un punto importante en la lucha por recuperar posiciones en la clasificación de este grupo  5 de Tercera División.

Toni Díaz y su cuerpo técnico habían preparado un partido muy físico durante toda la semana y así fue. Juego directo, evitando transiciones que provocaran pérdidas en medio del campo. Los de Oliver Ballabriga supieron aprovechar la fortaleza de Hassen dentro del área y las jugadas a balón parado para generar peligro, pero ninguno de los dos equipos fue dominador claro durante la primera media hora de juego.

El partido cambió en el minuto 38, con una jugada entre Hassen y Martí Tapia. El delantero del equipo parroquial se escabulle de los defensores de la Grama y cuando se decide a disparar a la portería de Toni Texeira, Martí le roba la pelota. El árbitro consideró que la acción era penalti. Las imágenes de nuestros compañeros de GRAMA TV muestran claramente como el defensor colomense le roba el balón pero, como en Tercera no tenemos VAR, pitó el penalti y lo transformó Kévin en el 1 a 0 con el que se llegó el descanso.

En la reanudación, Toni Díaz, realizó un cambio ofensivo al retirar a Martí Tapia que tenía una tarjeta amarilla, situó a Juan Carlos Oliver en el centro de la defensa e incorporó Cristo en la delantera. Y el cambio se hizo notar, una Grama más incisiva puso contra las cuerdas al San Cristóbal que se defendió bien en su terreno. Ñito, Cristo, Omar y Cristóbal tuvieron ocasiones para hacer el empate en el marcador pero el balón no quería entrar. Y fue en una jugada afortunada, en un centro desde la banda izquierda que Xavi Pluvins enviaba hacia Cristo cuando, el defensor Sergi Martínez, se hizo gol en propia puerta. 1-1 en el minuto 62 y con empuje de la Grama para conseguir los tres puntos.

La Fundació Esportiva Grama, bien plantada sobre el campo, hizo méritos para llevarse la victoria en Terrassa incorporando al joven Duarte con el segundo cambio, pero la buena defensa y las contras malbaratadas por el equipo parroquial dejaron el marcador final en empate a uno.

 

LA SALA DE PRENSA:

Toni Díaz, no quiso valorar la actuación del árbitro en el penalti y opta por concienciar a sus jugadores para evitar que se den jugadas dudosas. Analizando el encuentro, reconoció que nos costó entrar en el partido en la Primera parte, aunque el San Cristóbal no generó más peligro que el penalti. Can Anglada es un campo donde acercarse al área ya da sensación de peligro pero realmente Toni Texeira no ha tenido que intervenir. En la segunda parte hemos estado más cómodos, hemos generado más peligro y hemos podido jugar como el rival y el campo pedían. Hemos conseguido que el balón circulara por una parte a la otra.

CLICAD AQUÍ PARA VER EL ACTA DEL PARTIDO

CLICAD AQUÍ PARA VER LA CLASIFICACIÓN DE TERCERA

Por admin