La Fundació Esportiva Grama va caure derrotada 2-0 davant la UE Figueres. Els colomencs cauen al 18è lloc (descens) abans del seu enfrontament amb el 2n classificat (AE Prat).

Primers compassos del joc amb els dos equips lluitant pel domini de la pilota, i dues llunyanes ocasions (una per conjunt). Finalment el Figueres es va fer amb el control.

Adri al 12 amb un xut llunyà va provar el porter local i tres minuts més tard arribaria l’1-0. Un error defensiu va habilitar la rematada de cap de Vilanova sol davant de Texeira.

Després d’això la Grama no va reaccionar i va encaixar un segon gol. El gol va arribar després d’una fallada arbitral, un jugador local va controlar la pilota amb la mà dins l’àrea i li va posar en safata el gol a Tena (24′).

Fins al descans el Figueres còmode en el seu camp buscant el tercer i una Grama que li va costar molt crear joc. Al 35 Toni Díaz va realitzar el primer canvi donant entrada a Omar per Fran Piera, i al 42 Cristóbal va rematar de cap dalt després d’un servei de córner. Així amb 2-0 es va arribar al descans.

A la segona meitat la Grama va saltar a la gespa amb un altre aire. Més intensos, pressionant millor, volent tenir la pilota, sent protagonistes des dels primers segons amb un xut d’Adri des de fora de l’àrea.

La resposta local va ser un xut de falta. El Figueres es va dedicar en els primers 20 minuts a esperar al darrere, aguantant i pressionant, sense patir i sortint al contraatac.

La Grama va tenir les seves ocasions però cap va acabar en gol. Canelada va topar amb el porter, Joel des de la frontal amb el travesser i en el rebuig Pluvins amb tot a favor es va trobar amb la mala sort ja que la seva pilota no va acabar en gol en copejar en Ñito. Finalment Buba va provar sense sort al porter (56′).

A poc a poc el protagonisme de la Fundació es va anar apagant. Al 60′ Texeira apareix estel·lar per evitar el 3-0. Les següents oportunitats serien per als locals amb dos xuts al pal (72′ / 80′), i algun xut perillós que sortirien llepant el pal.

La Grama va prémer al final ja sense temps per a més. Un intent tímid de Pluvins va ser l’últim acostament d’una Grama que va tirar 8 córners però no va trobar el camí al gol.

FOTOS: Pedro González

CLASSIFICACIÓ

[divider]

La Fundació Esportiva Grama cayó derrotada 2-0 ante la UE Figueres. Los colomenses caen al 18º puesto (descenso) antes de su enfrentamiento con el 2º clasificado (AE Prat).

Primeros compases del juego con los dos equipos luchando por el dominio del balón, y dos lejanas ocasiones (una por conjunto). Finalmente el Figueres se hizo con el control.

Adri en el 12 con un tiro lejano probó al portero local y tres minutos más tarde llegaría el 1-0. Un fallo defensivo habilitó el remate de cabeza de Vilanova solo delante de Texeira.

Tras eso la Grama no reaccionó y encajó un segundo gol. El gol llegó tras un fallo arbitral, un jugador local controló el balón con la mano en el área y le puso en bandeja el gol a Tena (24′).

Hasta el descanso el Figueres cómodo en su campo buscando el tercero y una Grama que le costó mucho crear juego. En el 35 Toni Díaz realizó el primer cambio dando entrada a Omar por Fran Piera, y en el 42 Cristóbal remató de cabeza arriba tras un saque de esquina. Así con 2-0 se llegó al descanso.

En la segunda mitad la Grama saltó al césped con otro aire. Más intensos, presionando mejor, queriendo tener la pelota, siendo protagonistas desde los primeros segundos con un chute de Adri desde fuera del área.

La respuesta local fue un tiró de falta. El Figueres se dedicó en los primeros 20 minutos a esperar atrás, aguantando y presionando, sin sufrir y saliendo al contraataque.

La Grama tuvo sus ocasiones pero ninguna acabó en gol. Canelada se topó con el portero, Joel desde la frontal con el larguero y en el rechace Pluvins con todo a favor se encontró con la mala suerte ya que su balón no acabó en gol al golpear en Ñito. Por último Buba probó sin suerte al portero (56′).

Poco a poco el protagonismo de la Fundació se fue apagando. En el 60′ Texeira aparece estelar para evitar el 3-0. Siguientes oportunidades serían para los locales con dos chutes al palo (72′ / 80′), y algún disparo peligroso que saludo lamiendo el palo.

La Grama apretó en el final ya sin tiempo para más. Un intento tímido de Pluvins fue el último acercamiento de una Grama que tiró 8 córners pero no encontró el camino al gol.

Por admin