S’escapà el triomf a l’últim minut del Juvenil C FEGrama contra la Penya Barcelonista Villaverde Penitents (2-3)

El Juvenil C FEGrama dirigit Rafa Muriel i Álex López ha conegut la seva primera derrota a Santa Coloma davant un dels seus rivals d’aquesta categoria com és el Villaverde-Penitents per 2-3.

Els gols d’Adrián Pachón i de Raúl Urbina (de penal) empataven el partit a 2-2 però un gol en l’últim minut treia el lideratge per a la FEGrama per no poder sumar.

Per a la jornada 5, els de la FEG aniran a casa de l’Manigua, cuers amb zero punts, al Municipal de la Vall d’Hebron el diumenge 2 de novembre des de les 11:30 hores.

El Juvenil C FEGrama dirigido Rafa Muriel y Álex López ha conocido su primera derrota en Santa Coloma ante uno de sus rivales de esta categoría como es el Villaverde-Penitents por 2-3.

Los goles de Adrián Pachón y de Raúl Urbina (de penalti) empataban el partido a 2-2 pero un gol en el último minuto quitaba el liderazgo para la FEGrama por no poder sumar.

Para la jornada 5, los de la FEG irán a casa del Manigua, colistas con cero puntos, en el Municipal del Valle Hebrón el domingo 2 de noviembre desde las 11:30 horas.

 

fundacio grama santa coloma juvenil c
fundacio grama santa coloma juvenil c

 

Alé Grama!!!

Resultats Classificació

Text i fotos: @chemacarva