Sense recompensa. Empat del Juvenil A

01/10/2017

La Juvenil A ho va intentar durant els 90 minuts però no va obtenir recompensa després d’empatar (0-0) davant la U.At.Horta.

La Fundació va portar el pes del partit en tot moment i es va mostrar molt més còmoda amb la pilota en la primera part on va poder avançar-se en dues ocasions a botes de Bruno i Kevin. La segona part va ser menys controlada per part de la Grama i això va donar alguns contraatacs clars de l’Horta que van poder suposar el 0-1 al marcador.

Tots dos equips van oferir molt bon futbol al Municipal de la Grama, només la manca de pegada i creativitat en els metres finals de la Grama van impedir que aconseguissin els tres punts. L’Horta va defensar com va poder la seva porteria durant els 90 minuts i va treure un valuós empat en la seva visita a Santa Coloma.

[divider]

La Juvenil A lo intentó durante los 90 minutos pero no obtuvo recompensa tras empatar (0-0) ante la U.At.Horta.

La Fundació llevó el peso del partido en todo momento y se mostró mucho más cómoda con el balón en la primera parte donde pudo adelantarse en dos ocasiones a botas de Bruno y Kevin. La segunda parte fue menos controlada por parte de la Grama y eso propinó algunos contragolpes claros del Horta que pudieron suponer el 0-1 en el marcador.

Ambos equipos ofrecieron muy buen fútbol en el Municipal de la Grama, solo la falta de pegada y creatividad en los metros finales de la Grama impidieron que consiguieran los tres puntos. El Horta defendió como pudo su portería durante los 90 minutos y sacó un valioso empate en su visita a Santa Coloma.