Sense por a ningú

Kiku en un entrenament durant aquesta setmana

La prèvia del matx entre Grama i Barça fa preveure un  gran espectacle a Santa Coloma.

Al igual que cada partit, en aquesta jornada 14 del campionat de Lliga Nacional els nois de Kiku Parcerisas es disputen tres punts, però no podem negar que tres punts contra un rival com el F.C. Barcelona genera una motivació extra per tothom.

I així serà, demà a les 11:45h, el Juvenil A rebrà al Municipal de Santa Coloma al Juvenil B del Barça, un dels millors equips de Nacional amb jugadors professionals que son molt superiors a la resta a nivell tècnic i físic.

Per tant, és evident que l’exigència del partit serà màxima i que els jugadors de la Grama hauran d’estar més atents que mai a tots els detalls que succeeixen en el joc i tractar de dominar les diferents variables que ens pugui plantejar el rival.

Kiku Parcerisas, el tècnic de la Grama, veu que el Barça és “un rival que tracta de ser sempre dominador, que té una gran verticalitat després de robar i una alta efectivitat de cara a porteria”.

Contra això, el míster ha donat consignes clares als seus nois: “Hem d’intentar ser nosaltres, posar sobre el camp tota la nostra identitat sent fidels a la valentia del nostre joc”. Pel que fa a l’aspecte defensiu, Kiku pensa que “hem d’evitar a tota costa que el rival ens creï superioritats en zona de perill i per fer-ho hem de mostrar la màxima atenció i treballar les ajudes”.

Els nostres estan preparats pel partit de demà, creuen en les seves opcions i tenen ganes de guanyar. Sense por davant de cap rival ens enfrontem demà a les 11:45h al Municipal de la Grama i ho seguirem en directe pel Grama en joc i per www.gramaradio.cat


La previa del encuentro entre Grama y Barça hace prever un gran espectáculo en Santa Coloma.

Al igual que cada partido, en esta jornada 14 del campeonato de Liga Nacional los chicos de Kiku Parcerisas se disputan tres puntos, pero no podemos negar que tres puntos contra un rival como el F.C. Barcelona generan una motivación extra para todos.

Y así será, mañana a las 11: 45h, el Juvenil A recibirá en el Municipal de Santa Coloma al Juvenil B del Barça, uno de los mejores equipos de Nacional con jugadores profesionales que son muy superiores al resto a nivel técnico y físico.

Por lo tanto, es evidente que la exigencia del partido será máxima y que los jugadores de la Grama deberán estar más atentos que nunca a todos los detalles que suceden en el juego y tratar de dominar las diferentes variables que nos pueda plantear el rival .

Kiku Parcerisas, el técnico de la Grama, ve que el Barça es «un rival que trata de ser siempre dominador, que tiene una gran verticalidad tras robar y una alta efectividad de cara a portería».

Contra esto, el míster ha dado consignas claras a sus chicos: «Tenemos que intentar ser nosotros, poner sobre el campo toda nuestra identidad siendo fieles a la valentía de nuestro juego». En cuanto al aspecto defensivo, Kiku piensa que «debemos evitar a toda costa que el rival nos cree superioridades en zona de peligro y para hacerlo tenemos que mostrar la máxima atención y trabajar las ayudas».

Los nuestros están preparados para el partido de mañana, creen en sus opciones y tienen ganas de ganar. Sin miedo ante ningún rival nos enfrentamos mañana a las 11: 45h en el Municipal de la Grama y lo seguiremos en directo por Grama en joc y por www.gramaradio.cat