Seients trencats al Nou Municipal de Santa Coloma

22/11/2013

1452398_600166360018913_600271326_nDiumenge passat , 17 de novembre, durant un partit de la tarda, un aficionat va caminar per sobre dels seients de premsa amb la conseqüència que s’observa en la primera imatge on la butaca va quedar arrencada del seu lloc .

Després d’aquest incident des de la Fundació Esportiva Grama volem fer arribar a tots els assistents al Nou Municipal nostra pregària sobre el civisme i respecte amb els objectes i béns de l’estadi que tant ens costen en manteniment i en neteja per conservar-les en òptimes condicions .

Recordem que la Fundacio Esportiva Grama treballa per al soci i l’aficionat de Santa Coloma perquè gaudeixi d’un camp renovat i és per això que porta canviats gairebé 1.700 butaques que estaven deteriorades , o adequant convenientment els lavabos i lavabos de l’estadi. Moltes gràcies desde la FEG.

A petició d’alguns comentaris sobre el comportament incívic d’uns pocs visitants del Nou Municipal volem insistir desde la FEG la col.laboració de tots a l’hora de fer usos de les instal.lacions que són, també, de tots. És per això, que fem una crida per posar fi a la brutícia que ens trobem desprès de cada cap de setmana, les famoses closques de pipes i demés restos. La majoria som curosos com s’aprecia a la imatge de la paperera plena. Així que entre tots i totes lo podrem fer per gaudir d’un Nou Municipal de Santa Coloma.

Moltes gràcies.
Fundació Esportiva Grama