Seguim lluitant per la lliga.

Veterans:

Mal partit dels Veterans de la F.E.Grama que tot i així va aconseguir la victòria que li permet seguir lluitant per la lliga.
Els Veterans van començar el partit amb moltes imprecisions davant un equip que lluitava cada pilota i era capaç de recuperar moltes pilotes al mig camp que li permetia muntar contres que eren controlades pels jugadors de la Fundació, a mesura que va avançar el partit dels Veterans van començar a millorar la circulació ia crear ocasions i en una d’elles es va avançar, ja amb l’1-0 es va tranquil·litzar l’equip i va seguir buscant la porteria aconseguint marcar el segon, però l’equip rival a força de lluita i ganes en un robatori de pilota suma un ràpid contra atac que va significar el anar-se’n al descans amb un resultat de 2-1.
La segona part va ser un calc de la primera marcant la Fundació dos gols més però davant un equip que mai va deixar de lluitar i que en els minuts finals retallo amb dos gols l’avantatge de la F.E.Grama.

Resultat final.

Gornal-Derbi 3
F.E.Grama. 4

Mal partido de los Veteranos de la F.E.Grama que aún así consiguió la victoria que le permite seguir luchando por la liga.
Los Veteranos comenzaron el partido con muchas imprecisiones ante un equipo que luchaba cada balón y era capaz de recuperar muchos balones en medio campo que le permitía montar contras que eran controladas por los jugadores de la Fundación, a medida que avanzó el partido los Veteranos comenzaron a mejorar la circulación y a crear ocasiones y en una de ellas se adelantó, ya con el 1-0 se tranquilizó el equipo y siguió buscando la portería consiguiendo marcar el segundo, pero el equipo rival a base de lucha y ganas en un robo de balón monto un rápido contra ataque que significó el irse al descanso con un resultado de 2-1.
La segunda parte fue un calco de la primera marcando la Fundación dos goles más pero ante un equipo que nunca dejó de luchar y que en los minutos finales recorto con dos goles la ventaja de la F.E.Grama.

Resultado final.

Gornal-Derbi 3
F.E.Grama. 4