Seguim creixent

12/08/2021

La Fundació Esportiva Grama va empatar a un gol davant la UE Sant Andreu al tercer amistós de la pretemporada. Els de Juanma Pons segueixen sumant minuts i creixent, cada partit es van veient millores i els jugadors cada vegada més endollats.

Els colomencs van començar bé, tocant molt la pilota i buscant tenir la possessió. El primer xut del partit seria un desviat de Recort, molt actiu a la banda. Malauradament als 15 minuts una jugada per banda esquerra va acabar en un centre que Yassid va rematar al fons de la porteria, no va poder fer res Túnez per evitar l’1-0.

La Grama va intentar reaccionar però no arribaven a l’àrea local amb facilitat, movien amb criteri la pilota però sense crear perill fins que en el 25 Montalbán quasi aprofita un error defensiu en l’àrea. Fins al descans es va poder veure un Sant Andreu millor, més perillós però que només va disposar d’una ocasió més.

A la represa, Juanma Pons va realitzar cinc canvis, els mateixos que els locals. La Fundació Grama va saltar amb una cara diferent: més ràpida, amb Fran Hernández comandant cadascun dels atacs i dominant a la recerca de l’empat. Peris va tenir el gol a les seves botes després d’internar-se a l’àrea però el seu xut es va estavellar amb el travesser. La mala notícia per als blaus va ser la lesió de Pantoja, el davanter va entrar al camp al 56 i al 66 va haver de ser substituït.

La Grama va tenir la seva recompensa al minut 73 quan Hicham de cap perllongava la jugada i assistia a Aleix Díaz que davant del porter no fallava (1-1). Amb el partit més obert i empatat van ser els visitants els que van tenir el gol més a prop. Hicham de cap després d’un gran centre de Fran va estar a punt de marcar però una gran aturada del porter barceloní ho va evitar. Poc després seria Àngel el que va estar a prop.

Abans del xiulet final vam veure dues oportunitats més: Fran des de lluny i el Sant Andreu amb un xut que va sortir fregant el pal. Un empat per seguir creixent.

La Fundació Esportiva Grama empató a un gol ante la UE Sant Andreu en el tercer amistoso de la pretemporada. Los de Juanma Pons siguen sumando minutos y creciendo, cada partido se van viendo mejoras y los jugadores cada vez más enchufados.

Los colomenses empezaron bien, tocando mucho la pelota y buscando tener la posesión. El primer chute del partido sería un chute desviado de Recort, muy activo en la banda. Desgraciadamente a los 15 minutos una jugada por banda izquierda terminó en un centro que Yassid remató al fondo de la portería, nada pudo hacer Túnez para evitar el 1-0.

La Grama intentó reaccionar pero no llegaban al área local con facilidad, movían con criterio la pelota pero sin crear peligro hasta que en el 25 Montalbán casi aprovecha un error defensivo en el área. De aquí al final se pudo ver un Sant Andreu mejor, más peligroso pero que solo dispuso de una ocasión más.

En la reanudación, Juanma Pons realizó cinco cambios, los mismos que los locales. La Fundació Grama saltó con una cara distinta: más rápida, con Fran Hernández comandando cada uno de los ataques y dominando en busca del empate. Peris tuvo el gol en sus botas tras internarse en el área pero su disparó se estrelló con el travesaño. La mala noticia para los azules fue la lesión de Pantoja, el delantero entró al campo en el 56 y en el 66 tuvo que ser sustituido.

La Grama tuvo su recompensa en el minuto 73 cuando Hicham de cabeza prolongaba la jugada y asistía a Aleix Díaz que delante del portero no fallaba (1-1). Con el partido más abierto y empatado fueron los visitantes quienes tuvieron el gol más cerca. Hicham de cabeza tras un gran centro de Fran estuvo a punto de marcar pero un paradón del portero barcelonés lo evitó. Poco después sería Ángel el que estuvo cerca.

Antes del pitido final vimos dos oportunidades más: Fran desde lejos y el Sant Andreu con un chute que salió fregando el palo. Un empate para seguir creciendo.