Segona jornada i liderat per l’Amateur FEGrama gràcies al triomf davant l’Atlètic de Masnou (3-0)

El conjunt dirigit per Ramón Carranza ha aconseguit el segon triomf, el primer en el debut al Nou Municipal de Santa Coloma, davant un gran rival com l’Atlètic de Masnou, amb lo qual es col.loca líder amb sis punts d’aquest grup 6.
L’equip visitant d’un exgramenetista com José Bermejo compta amb la majoria de plantilla amb la qual van ser campions de lliga amb el juvenil a Segona fa dos anys així com el premi Fairplay de la FCF.

Doblet de De la Rica

En canvi, els jugadors de la Fundació esportiva Grama es van situar millor en el camp i, sobretot, van finalitzar les jugades i arribar més a la porteria rival, com demostra els dos gols de Santi de la Rica (19′ i 66′) i el tercer del capità, Carlos Balcarreras Lopez (81′). Destacable el partit del japonès Yosuke Sato, de Moha, Kevin i de De la Rica a més pel seu doblet.

Celebració del primer gol de Santi De la Rica per l'Amateur FEG a Santa Coloma davant l'Atlètic Masnou

Celebració del primer gol de Santi De la Rica per l’Amateur FEG a Santa Coloma davant l’Atlètic Masnou

En paraules del tècnic colomenc «la primera part hem tingut la pressió rival que te molta intenció de grup però a la segona vam millorar nosaltres aquesta pressió i vam tallar el joc d’ells per resoldre a favor nostre». 

Resultats Classificació

ficha

clas
El conjunto dirigido por Ramón Carranza ha conseguido el segundo triunfo, el primero en el debut en el Nou Municipal de Santa Coloma, ante un gran rival como el Atlético de Masnou.
El equipo visitante de un exgramenetista como José Bermejo cuenta con la mayoría de plantilla con la cual fueron campeones de liga con el juvenil en Segunda hace dos años así como el premio Fairplay de la FCF.
Doblete de De la Rica

En cambio, los jugadores de la Fundació esportiva Grama se situaron mejor en el campo y , sobre todo, finalizaron las jugadas y llegaron más a la portería rival, como demuestra los dos goles de Santi de la Rica (19′ y 66′) y el tercero del capitán, Carlos Balcarreras (81′). Destacable el partido del japonés Yosuke Sato, de Moha, Kevin y de De la Rica que además de su juego aportó nada menos que un doblete de goles.
En palabras del técnico colomense «la primera parte hemos tenido la presión rival que tiene mucha intención de grupo pero en la segunda mejoramos nosotros esta presión y cortamos el juego de ellos para resolver a favor nuestro».

Text i fotos: @ChemaCarva