Rival complicat per començar l’any

Torna la lliga per a l’equip de Christian Algar que té sis punts d’avantatge sobre el seu primer rival del 2018. La Grama buscarà tres punts per seguir aguaitant el líder de la lliga.

Diumenge a les 16 hores al Municipal La Satàlia. Duel de golejadors: el local Carlos Munt i el visitant Kenneth Giner tots dos amb 10 gols a dos del pitxitxi.

El seu rival serà el CE APA Poble Sec, desè classificat de la lliga. Es tracta d’un equip molt irregular, golejador però un dels que més gols ha encaixat (32). Tot i el mal inici (4 derrotes i 1 empat) s’han recuperat sumant 5 victòries en les últimes 8 jornades.

Vuelve la liga para el equipo de Christian Algar que tiene seis puntos de ventaja sobre su primer rival del 2018. La Grama buscará tres puntos para seguir acechando al líder de la liga.

El domingo a las 16 horas en el Municipal La Satàlia. Duelo de goleadores: el local Carlos Munt y el visitante Kenneth Giner ambos con 10 goles a dos del pichichi.

Su rival será el CE APA Poble Sec, décimo clasificado de la liga. Se trata de un equipo muy irregular, goleador pero uno de los que más goles ha encajado (32). Pese al mal inicio (4 derrotas y 1 empate) se han recuperado sumando 5 victorias en las últimas 8 jornadas.