Resums dels equips Prebenjamins (7 i 8 d’abril)

PREBENJAMÍ A 3-4 CF Unificación Llefià

Els colomencs es van avançar amb dos gols i en el segon quart el domini es va dissipar i la Llefià va empatar. La Grama va afluixar molt en el tercer quart i això els va costar encaixar dos gols. En l’últim quart els locals van fer un gran joc, van anar a pel partit però només els va donar temps a marcar un gol.

Los colomenses se adelantaron con dos goles y en el segundo cuarto el dominio se disipó y la Llefià empató. La Grama aflojó mucho en el tercer cuarto y eso les costó encajar dos goles. En el último cuarto los locales hicieron un gran juego, fueron a por el partido pero solamente les dio tiempo a marcar un gol.

EE Brada 7-2 PREBENJAMÍ B

Resultat enganyós que res va tenir a veure amb el resultat. Partit en el qual la Grama va començar perdent des del minut 1, els locals es van posar molt aviat 3-0. A partir d’aquí els jugadors van treure el millor de si i es van posar 3-2. Els colomencs van buscar l’empat amb tot però estigui es va resistir i quan faltaven 4 minuts per acabar van arribar els gols locals de la sentència.

Resultado engañoso que nada tuvo que ver con el resultado. Partido en el cual la Grama empezó perdiendo desde el minuto 1, los locales se pusieron muy pronto 3-0. A partir de ahí los jugadores sacaron lo mejor de si y se pusieron 3-2. Los colomenses buscaron el empate con todo pero esté se resistió y cuando faltaban 4 minutos para acabar llegaron los goles locales de la sentencia.

UE Sants B 5-2 PREBENJAMÍ C

Gran partit de la Grama tot i el resultat final. Primers dos quarts molt bons dels visitants marxant al descans amb victòria per 0-1. A la segona meitat el Sants, equip de segon any i líder de la lliga, va imposar la seva condició de favorit davant d’una Grama que va donar la cara.

Gran partido de la Grama pese al resultado final. Primeros dos cuartos muy buenos de los visitantes marchando al descanso con victoria por 0-1. En la segunda mitad el Sants, equipo de segundo año y líder de la liga, impuso su condición de favorito ante una Grama que dio la cara.

Bon Pastor C 3-1 PREBENJAMÍ D

Partit molt igualat durant els 40 minuts. Els dos primers quarts possessió repartida entre els dos i poques ocasions, pilotes renyits amb bastants faltes i moltes pauses en el joc, arribant al descans sense gols. En el tercer quart mateixa igualtat però amb moltes més arribades per part de la Grama arribant a fallar un penal. Es van avançar els locals però la Fundació va ser capaç d’empatar. En l’últim quart es va trencar el partit sent d’anada i tornada però la Grama sense encert de cara a gol mentre el Bon Pastor va encertar en un córner i en un contraatac. Mal gust de boca pel bon joc realitzat durant gairebé tot el xoc.

Partido muy igualado durante los 40 minutos. Los dos primeros cuartos posesión repartida entre los dos y pocas ocasiones, balones reñidos con bastantes faltas y muchas pausas en el juego, llegando al descanso sin goles. En el tercer cuarto misma igualdad pero con muchas más llegadas por parte de la Grama llegando a fallar un penalti. Se adelantaron los locales pero la Fundació fue capaz de empatar. En el último cuarto se rompió el partido siendo de ida y vuelta pero la Grama sin acierto de cara a gol mientras el Bon Pastor acertó en un córner y en un contraataque. Mal sabor de boca por el buen juego realizado durante casi todo el choque.