Resums dels equips Prebenjamins (6 i 7 d’octubre)

Sistrells CF 1-8 PREBENJAMÍ A

Gran partit de la Grama a Badalona. Els jugadors van sortir molt motivats i amb ganes d’aconseguir un resultat positiu. Compactes, jugant sense distàncies entre línies, amb molta seguretat defensiva i rapidesa al contraatac. Els colomencs van tenir la possessió i control del partit el que els va permetre aconseguir la primera victòria de la temporada.

Gran partido de la Grama en Badalona. Los jugadores salieron muy motivados y con ganas de conseguir un resultado positivo. Compactos, jugando sin distancias entre líneas, con mucha seguridad defensiva y rapidez al contragolpe. Los colomenses tuvieron la posesión y control del partido lo que les permitió conseguir la primera victoria de la temporada.

PREBENJAMÍ B 7-1 CF Montañesa C

Debut dels colomencs amb bon joc combinatiu davant un rival defensant al seu camp. Dos gols d’Izan després de dos jugades en equip. La Monta va aprofitar un xut llunyà per retallar distàncies. Fins a final de la primera part els locals van ser molt superiors però les ocasions no es van convertir gols. A la segona meitat el joc per bandes i la solidaritat entre companys va acabar per trencar el partit. Un hat-trick d’Aleix, un golàs de Sergio de xut llunyà posava un 6-1 al marcador. En l’últim quart la Grama es va dedicar a combinar i obrir el camp per finalitzar amb l’últim gol d’Íker.

Debut de los colomenses con buen juego combinativo ante un rival defendiendo en su campo. Dos goles de Izan tras dos jugadas en equipo. La Monta aprovechó un chute lejano para recortar distancias. Hasta final de la primera parte los locales fueron muy superiores pero las ocasiones no se convirtieron goles. En la segunda mitad el juego por bandas y la solidaridad entre compañeros acabó por romper el partido. Un hat-trick de Aleix, un golazo de Sergio de chute lejano ponía un 6-1 en el marcador. En el último cuarto la Grama se dedico a combinar y abrir el campo para finalizar con el último gol de Íker.

CF Unifiación Llefià C 4-0 PREBENJAMÍ C

Tot i la derrota la Grama no va fer un mal partit però els va faltar crear més perill. Per la seva banda el rival va tenir la sort de cara avançant-se al marcador amb un gol en pròpia porta, ampliant l’avantatge en una fallada defensiva i tancant la victòria després de treure la pilota pràcticament de les mans al porter sense que l’àrbitre xiularà falta.

Pese a la derrota la Grama no hizo un mal partido pero les faltó crear más peligro. Por su parte el rival tuvo la suerte de cara adelantándose en el marcador con un gol en propia puerta, ampliando la ventaja en un fallo defensivo y cerrando la victoria tras quitar el balón prácticamente de las manos al portero sin que el árbitro pitará falta.

CF Barceloneta 9-2 PREBENJAMÍ E

Partit desigual de la Grama davant un equip ja conjuntat de l’any passat. En els dos primers quarts els locals van fer mal al contraatac, per velocitat encarant al porter en l’1 contra 1. Segona meitat per als colomencs, millor assentats en el camp aconseguint marcar i enviant alguna pilota al pal.

Partido desigual de la Grama ante un equipo ya conjuntado del año pasado. En los dos primeros cuartos los locales hicieron daño al contragolpe, por velocidad encarando al portero en el 1 contra 1. Segunda mitad para los colomenses, mejor asentados en el campo consiguiendo marcar y enviando alguna pelota al palo.