Resums dels equips Prebenjamins (5 i 6 de maig)

PB Trinitat Vella 2-8 PREBENJAMÍ B

La Grama va tornar a demostrar que sap jugar i que té molt a dir encara en lliga. Els colomencs van sortir decidits a pel partit i així es va demostrar arribant al descans amb un espectacular 0-6. Després del descans els locals van apretar, i llavors va aparèixer el porter de la Grama per treure’ls tota esperança de remuntada. Dos gols més arribant al final van certificar la victòria de la Fundació per sortir dels últims resultats negatius.

La Grama volvió a demostrar que sabe jugar y que tiene mucho que decir todavía en liga. Los colomenses salieron decididos a por el partido y así se demostró llegando al descanso con un espectacular 0-6. Tras el descanso los locales apretaron, y entonces apareció el portero de la Grama para quitarles toda esperanza de remontada. Dos goles más llegando al final certificaron la victoria de la Fundació para salir de los últimos resultados negativos.

CF Montañesa 5-3 PREBENJAMÍ C

Partit molt igualat a Nou Barris on les fallades arbitrals van marcar l’esdevenir del resultat. La Grama va ser fins a dues vegades per davant (1-2 i 2-3) però acabaria cedint.

Partido muy igualado en Nou Barris donde los fallos arbitrales marcaron el devenir del resultado. La Grama fue hasta dos veces por delante (1-2 y 2-3) pero acabaría cediendo.

CF Alzamora C 1-2 PREBENJAMÍ D

Partit molt competit, patit i igualat. Els colomencs van sortir concentrats i aprofitant les poques ocasions que van tenir. Al descans van arribar amb empat (1-1). A la segona meitat la Grama va controlar la possessió, amb bon joc per les bandes i així va arribar l’1-2. Últim quart molt competit, va prémer el conjunt local però els colomencs van saber defensar-se controlant la pilota i fins i tot amb ocasions per matar el partit.

Partido muy competido, sufrido e igualado. Los colomenses salieron concentrados y aprovechando las pocas ocasiones que tuvieron. Al descanso llegaron con empate (1-1). En la segunda mitad la Grama controló la posesión, con buen juego por las bandas y así llegó el 1-2. Último cuarto muy competido, apretó el conjunto local pero los colomenses supieron defenderse controlando el balón e incluso con ocasiones para matar el partido.