Resums dels equips Prebenjamins (28 i 29 d’abril)

Amistós: CS Juan XXIII 1-6 PREBENJAMÍ A

PREBENJAMÍ B 0-9 UE Sant Andreu B

Partit el qual el resultat final demostra la superioritat de l’equip visitant. La Grama en cap moment va poder fer res per aturar a un rival molt complicat.

Partido el cual el resultado final demuestra la superioridad del equipo visitante. La Grama en ningún momento pudo hacer nada para parar a un rival muy complicado.

PREBENJAMÍ C 4-3 Trajana-PB Sant Just B

Bon partit de la Grama controlant el joc gairebé tot el partit. Alguns errors en el tercer temps van acostar al marcador al Trajana, però la reacció dels colomencs va ser perfecta per endur-se els tres punts.

Buen partido de la Grama controlando el juego casi todo el encuentro. Algunos fallos en el tercer tiempo acercaron en el marcador al Trajana, pero la reacción de los colomenses fue perfecta para llevarse los tres puntos.

PREBENJAMÍ D 2-8 Vila Olímpica E

Partit difícil de l’FE Grama davant el líder, els colomencs van competir en tot moment però van sucumbir davant el poder del rival. A la mitja part van marxar 1-5 i en la segona meitat van caure la resta de gols.

Partido difícil de la FE Grama ante el líder, los colomenses compitieron en todo momento pero sucumbieron ante el poderío del rival. A la media parte se marcharon 1-5 y en la segunda mitad cayeron el resto de goles.