Resums dels equips Prebenjamins (27 i 28 d’octubre)

PREBENJAMÍ A 2-3 CF Montaseña

Mal partit de la Grama. Primers dos quarts poc intensos on un equip ben col·locat i amb més lluita va superar als locals arribant al descans 0-3. Després del descans el partit va canviar radicalment i la Grama va tancar al rival generant innombrables ocasions per poder donar-li la volta al partit. Al final només van poder ser 2 gols i amb 2-3 va acabar el partit.

Mal partido de la Grama. Primeros dos cuartos poco intensos donde un equipo bien colocado y con más lucha superó a los locales llegando al descanso 0-3. Tras el descanso el partido cambió radicalmente y la Grama encerró al rival generando innumerables ocasiones para poder darle la vuelta al partido. Al final sólo pudieron ser 2 goles y con 2-3 acabó el partido.

At.Poble Nou 0-1 PREBENJAMÍ B

Partit difícil per la pluja. Primera part amb domini de la Grama però amb dificultats en el control per la rapidesa amb què havia el camp. Tot i així les ocasions eren d’ells però el gol es resistia. Ja a la represa el bon joc va donar el seu fruit i una bona jugada va acabar en l’únic gol del partit, obra d’Aleix a passada de Pol. Al final la Grama va patir una mica pel curt del marcador però aquests nois van saber defensar el resultat.

Partido difícil por la lluvia. Primera parte con dominio de la Grama pero con dificultades en el control por lo rápido que estaba el campo. Aún así las ocasiones eran de ellos pero el gol se resistía. Ya en la reanudación el buen juego dio su fruto y una buena jugada acabó en el único gol del partido, obra de Aleix a pase de Pol. Al final la Grama sufrió un poco por lo corto del marcador pero estos chicos supieron defender el resultado.

CF Unificación Llefià D 4-2 PREBENJAMÍ D

Un partit que serveix com a base per començar un projecte en el qual es té il·lusió. Igualtat en tot moment en un xoc que al final es va decantar per dos contraatacs ben executats de l’equip rival.

Un partido que sirve como base para empezar un proyecto en el que se tiene ilusión. Igualdad en todo momento en un choque que al final se decantó por dos contraataques bien ejecutados del equipo rival.

PREBENJAMÍ E 3-2 CF Singuerlín

Enorme partit dels menuts en un derbi colomenc molt emocionant i disputat fins a l’últim moment. La Grama cada vegada es mostra millor en jugades combinatives. Tres punts molt lluitats.

Enorme partido de los peques en un derbi colomense muy emocionante y disputado hasta el último momento. La Grama cada vez se muestra mejor en jugadas combinativas. Tres puntos muy luchados.