Resums dels equips Prebenjamins (27 i 28 de maig)

PREBA17

CE L’Hospitalet 3-2 PREBENJAMÍ A 

Partit molt igualat en què la Grama no va estar encertada de cara a porteria i en el qual els locals van aprofitar dos llançaments de falta per desnivellar el resultat. Tot i la drrota els colomencs no li va perdre la cara al partit buscant fins al final l’empat.

Partido muy igualado en el que la Grama no estuvo acertada de cara a portería y en el que los locales aprovecharon dos lanzamientos de falta para desnivelar el resultado. Pese a la drrota los colomenses no le perdió la cara al partido buscando hasta el final el empate.

PREBB17

PREBENJAMÍ B 7-8 CE Canyelles

Partit boig en el qual els locals van tenir molts errors defensius que van maquillar els seus atacs. Final trepidente en què qualsevol dels dos equips va poder haver guanyat.

Partido loco en el cual los locales tuvieron muchos errores defensivos que maquillaron sus ataques. Final trepidente en el que cualquiera de los dos equipos pudo haber ganado.

PREBC17

PREBENJAMÍ C 6-4 CE L’Hospitalet B

La Grama va fer un dels millors partits de la temporada guanyant a tercer classificat. Els blaus van saber plantar cara jugant de manera perfecte. Gran partit de tot l’equip i especialment d’Eric Vélez, pitxitxi de la Grama que va marcar quatre gols.

La Grama hizo uno de los mejores partidos de la temporada ganando a tercer clasificado. Los azules supieron plantar cara jugando de manera perfecto. Gran partido de todo el equipo y en especial de Eric Vélez, pichichi de la Grama que marcó cuatro goles.

PREBD17

CF Bufalà C 1-2 PREBENJAMÍ D 

Partit còmode de la Grama que no va reflectir el resultat final. Els dos porters locals van ser els grans protagonistes parant l’impossible.

Partido cómodo de la Grama que no reflejó el resultado final. Los dos porteros locales fueron los grandes protagonistas parando lo imposible.

Partit amistós: CE Pla d’en Boet 5-5 Prebenjamí E