Resums dels equips Prebenjamins (27 i 28 de gener)

PREBENJAMÍ A 2-6 CP Sarrià

Partit que se li va posar costa amunt a la Grama des del principi amb un involuntari autogol que va obrir el marcador per al Sarrià. La moral es va enfonsar i els colomencs van haver d’anar tot el partit a remolc sense aconseguir donar-li la volta.

Partido que se le puso cuesta arriba a la Grama desde el principio con un involuntario autogol que abrió el marcador para el Sarrià. La moral se vino abajo y los colomenses tuvieron que ir todo el partido a remolque sin lograr darle la vuelta.

Sistrells CF 0-3 PREBENJAMÍ B

Va arribar la segona victòria de la temporada després de diverses setmanes sense trobar l’equip el seu joc. Els colomencs van canviar la dinàmica i van sortir des del primer minut a pels tres punts. Van fallar un penal però en una bona jugada arribaria el 0-1, obra de Paco. A la segona meitat van arribar dos gols més de la Grama.v

Llegó la segunda victoria de la temporada después de varias semanas sin encontrar el equipo su juego. Los colomenses cambiaron la dinámica y salieron desde el primer minuto a por los tres puntos. Fallaron un penalti pero en una buena jugada llegaría el 0-1, obra de Paco. En la segunda mitad llegaron dos goles más de la Grama.

Congrés 2-0 PREBENJAMÍ C

Partit controlat en tot moment pels colomencs que no van tenir el seu dia de cara a porteria. En canvi el seu rival va tenir la fortuna de marcar dos gols per endur-se els tres punts.

Partido controlado en todo momento por los colomenses que no tuvieron su día de cara a portería. En cambio su rival tuvo la fortuna de marcar dos goles para llevarse los tres puntos.

PB Cinc Copes D 3-1 PREBENJAMÍ D

Partit equilibrat en ocasions i possessió per als dos. Al descans el marcador era de 2-0, un gol en un córner i un segon gol a l’inici del segon quart van posar un marcador costa amunt per a la Grama. A la segona meitat els colomencs van estar més solts, amb mes pilota però sense acabar de cara a porta.

Partido equilibrado en ocasiones y posesión para los dos. Al descanso el marcador era de 2-0, un gol en un córner y un segundo gol al inicio del segundo cuarto pusieron un marcador cuesta arriba para la Grama. En la segunda mitad los colomenses estuvieron mas sueltos, con mas balón pero sin finalizar de cara a puerta.