PREBENJAMÍ AFUNDACIO GRAMA SANTA COLOMA

El Prebenjamí A de la F.E. Grama va perdre aquest cap de setmana a casa davant la Penya Barcelonista Anguera. El seu rival arribava en ratxa i en Les Oliveres va guanyar 1-4. Yoel Olivencia va empatar el partit però tres gols més dels visitants van deixar un resultat voluminós.

L’equip tractarà en el pròxim partit de trencar la mala ratxa, sis partits seguits sense guanyar (3 empats i 3 derrotes). El proper partit és el dissabte a les 12 hores, al camp del penúltim (CF Alzamora).

El Prebenjamín A de la F.E. Grama perdió este fin de semana en casa ante la Peña Barcelonista Anguera. Su rival llegaba en racha y en Las Oliveras ganó 1-4. Yoel Olivencia empató el partido pero tres goles más de los visitantes dejaron un resultado abultado.

El equipo tratará en el próximo partido de romper la mala racha, seis partidos seguidos sin ganar (3 empates y 3 derrotas). El próximo partido es el sábado a las 12 horas, en el campo del penúltimo (CF Alzamora).

PREBENJAMÍ BFUNDACIO GRAMA SANTA COLOMA

Per la seva banda, el Prebenjamí B va tornar a la competició. L’equip segueix a tres punts del tercer després de guanyar 2-4 al CF Don Bosco, vuitè classificat. En el primer quart els nostres prebenjamins van estar ben col·locats i ficats en el partit, d’aquest treball arribarien els dos gols d’Eric Andrés.

En el segon quart l’equip local va començar a estrènyer, van retallar distàncies i l’empat no va arribar gràcies a Aitor Carrillo, molt segur en porteria. En els últims dos quarts de partit la Fundació marcaria dos gols més i encaixaria un gol local. Eric va completar la seva hat-trick i Kelster va tancar el partit.

El proper partit és el dissabte a les 12 hores, a casa davant el FC Martinenc, antepenúltim classificat.

Por su parte, el Prebenjamín B volvió a la competición. El equipo sigue a tres puntos del tercero tras ganar 2-4 al CF Don Bosco, octavo clasificado. En el primer cuarto nuestro prebenjamines estuvieron bien colocados y metidos en el partido, de ese trabajo llegarían los dos goles de Eric Andrés.

En el segundo cuarto el equipo local empezó a apretar, recortaron distancias y el empate no llegó gracias a Aitor Carrillo, muy seguro en portería. En los últimos dos cuartos de partido la Fundació marcaría dos goles más y encajaría un gol local. Eric completó su ‘hat-trick’ y Kelster cerró el partido.

El próximo partido es el sábado a las 12 horas, en casa ante el FC Martinenc, antepenúltimo clasificado.

PREBENJAMÍ CFUNDACIO GRAMA SANTA COLOMA

El Prebenjamí C dirigit per Txema Valls va golejar al Complex Esportiu Can Drago. El CF Alzamora, penúltim equip de la taula, no va ser rival per a un conjunt colomenc que va guanyar 0-7. Els gols del partit van ser de: Ferran en dues ocasions, Iker González, Manuel Romero, Hugo Espada, Alberto Peralta i un en pròpia porta.

El proper partit el juguen a Santa Coloma davant el CF Lloreda; dissabte a les 13 hores.

El Prebenjamín C dirigido por Txema Valls goleó en el Complex Esportiu Can Drago. El CF Alzamora, penúltimo equipo de la tabla, no fue rival para un conjunto colomense que ganó 0-7. Los goles del partido fueron de: Ferran en dos ocasiones, Iker González, Manuel Romero, Hugo Espada, Alberto Peralta y uno en propia puerta.

El próximo partido lo juegan en Santa Coloma ante el CF Lloreda; el sábado a las 13 horas.

PREBENJAMÍ D,FUNDACIO GRAMA SANTA COLOMA

En Les Oliveres els nois del Prebenjamí D van veure com La Florida CF li remuntava el gol d’Álex Rebollo. Els visitants es van endur la victòria per un clar 1-5; el líder invicte va golejar el penúltim classificat.

La Fundació tractarà de trencar la mala ratxa de 7 partits consecutius sense guanyar (2 empats i 5 derrotes) al camp del CF Lloreda diumenge a les 10 hores.

En Las Oliveras los chicos del Prebenjamín D vieron como La Florida CF le remontaba el gol de Álex Rebollo. Los visitantes se llevaron la victoria por un claro 1-5; el líder invicto goleó al penúltimo clasificado.

La Fundació tratará de romper la mala racha de 7 partidos consecutivos sin ganar (2 empates y 5 derrotas) en el campo del CF Lloreda el domingo a las 10 horas.

PREBENJAMÍ E,titovilanova,FUNDACIO GRAMA SANTA COLOMA

Finalment, el Prebenjamí E que disputa el campionat CADECA, va perdre el derbi colomenc al camp del líder, CF Imperio «B», derrota dolorosa per 6-0 al Municipal Can Zam-1. El següent rival serà el CD Sant Gabriel Femení, segon classificat.

Finalmente, el Prebenjamín E que disputa el campeonato CADECA, perdió el derbi colomense en el campo del líder, CF Imperio «B», derrota dolorosa por 6-0 en el Municipal Can Zam-1. El siguiente rival será el CD Sant Gabriel Femenino, segundo clasificado.

Por admin