Resums dels equips Prebenjamins (20 de maig)

PA

PREBENJAMÍ A 5-1 CP Sarrià

Gran victòria dels colomencs. Els blaus van haver de remuntar un gol molt matiner del Sarrià però ho van fer jugant amb calma, al toc i brillant amb molt bon futbol. Un cop més van demostrar que són un gran equip, sumant tres punts molt merescuts donada la gran superioritat que van mostrar.

Gran victoria de los colomenses. Los azules tuvieron que remontar un gol muy tempranero del Sarrià pero lo hicieron jugando con calma, al toque y brillando con muy buen fútbol. Una vez más demostraron que son un gran equipo, sumando tres puntos muy merecidos dada la gran superioridad que mostraron.

PB

CF Lloreda 3-2 PREBENJAMÍ B

Partit molt igualat amb dos equips que van jugar molt bé, la Grama es va passar la pilota amb criteri i sense donar cops de pilota. Uns últims minuts molt dolents dels colomencs van ser aprofitats pels locals que van remuntar i es van emportar els tres punts.

Partido muy igualado con dos equipos que jugaron muy bien, la Grama se pasó el balón con criterio y sin dar balonazos. Unos últimos minutos muy malos de los colomenses fueron aprovechados por los locales que remontaron y se llevaron los tres puntos.

PD

FC Martinenc D 3-0 PREBENJAMÍ C

Els jugadors de la Grama van començar adormits al Guinardó i això els va posar un resultat complicat quan en el segon quart van encaixar dos gols. Després del descans els colomencs van intentar espavilar però en una acció de mala sort va arribar el tercer i això va deixar sense reacció als nois.

Los jugadores de la Grama empezaron dormidos en el Guinardó y eso les puso un resultado complicado cuando en el segundo cuarto encajaron dos goles. Tras el descanso los colomenses intentaron espabilar pero en una acción de mala suerte llegó el tercero y eso dejó sin reacción a los chicos.

PD

PREBENJAMÍ D 9-2 Vila Olímpica F

Bon partit de la Grama, en els dos primers quarts van sortir a sentenciar el més ràpid possible i ho van fer en arribar al descans amb un 8-0. La segona meitat va ser un pur tràmit.

Buen partido de la Grama, en los dos primeros cuartos salieron a sentenciar lo más rápido posible y lo hicieron al llegar al descanso con un 8-0. La segunda mitad fue un puro trámite.