Resums dels equips Prebenjamins (11 i 12 de novembre)

CF Unificació Llefià 1-3 PREBENJAMÍ A

Bon partit dels colomencs quant a joc i actitud. La Grama va saber refer-se a la 0-1 amb què es va arribar a la meitat del xoc anotant tres gols després de dominar tota la segona meitat.

Buen partido de los colomenses en cuanto a juego y actitud. La Grama supo reponerse al 0-1 con el que se llegó a la mitad del choque anotando tres goles tras dominar toda la segunda mitad.

PREBENJAMÍ B 2-5 EE Brafa

Partit molt igualat on un difícil tercer quart va ser decisiu. La Grama es va avançar al marcador al primer minut de joc però en el segon quart els visitants li van donar la volta al marcador. No obstant això els colomencs no van deixar de intentar-ho i aconseguir empatar abans del descans. Al tercer quart dos rebots a l’àrea van condemnar a la Grama que va veure com el rival s’escapava en el marcador. No van deixar de intentar-ho però no va poder ser.

Partido muy igualado donde un difícil tercer cuarto fue decisivo. La Grama se adelantó en el marcador en el primer minuto de juego pero en el segundo cuarto los visitantes le dieron la vuelta al marcador. Sin embargo los colomenses no dejaron de intentarlo y consiguieron empatar antes del descanso. En el tercer cuarto dos rebotes en el área condenaron a la Grama que vio como el rival se escapaba en el marcador. No dejaron de intentarlo pero no pudo ser.

 

PREBENJAMÍ C 0-8 UE Sants B

Partit molt complicat des de l’inici posat a la diferència física existent entre els dos equips. La Grama va estar fluixa durant els dos primers quarts i el resultat al descans era de 0-7. A la segona meitat la Grama va millorar el seu joc i encara que el gol es va resistir només es va encaixar cap gol més.

Partido muy complicado desde el inicio puesto a la diferencia física existente entre los dos equipos. La Grama estuvo floja durante los dos primeros cuartos y el resultado al descanso fue de 0-7. En la segunda mitad la Grama mejoró su juego y aunque el gol se resistió solo se encajó un gol mas.

 

PREBENJAMÍ D 1-3 Bon Pastor C

Mal primer quart en què la manca de concentració va costar dos gols de falta. En el segon quart els colomencs van despertar dominant la possessió i les ocasions fins a marcar un gol. A la segona meitat la Grama va tenir ocasions per empatar però la pilota no va voler entrar, finalment arribaria el 1-3 i no el gol local.

Mal primer cuarto en el que la falta de concentración costó dos goles de falta. En el segundo cuarto los colomenses despertaron dominando la posesión y las ocasiones hasta marcar un gol. En la segunda mitad la Grama tuvo ocasiones para empatar pero la pelota no quiso entrar, finalmente llegaría el 1-3 y no el gol local.