Resums dels equips Benjamins (3 i 4 de febrer)

CE Mercantil C 3-0 BENJAMÍ A

La Grama segueix amb la seva mala ratxa a causa de la falta de fortuna de cara a porta. El partit va començar controlat com sempre per la Fundació, tenint diverses ocasions durant tot el primer quart, sent molt superior. Però en el primer xut del Mercantil en el segon quart va arribar el primer gol del xoc. A partir d’aquí el joc de la Grama es va imposar amb nombroses ocasions de gol. En una jugada aïllada en un rebuig en una falta arribaria el 2-0 i tot i que els colomencs van insistir en atac el gol es va resistir i el que arribaria seria la sentència local.

La Grama sigue con su mala racha debido a la falta de fortuna de cara a puerta. El partido empezó controlado como siempre para la Fundació, teniendo varias ocasiones durante todo el primer cuarto, siendo muy superior. Pero en el primer chute del Mercantil en el segundo cuarto llegó el primer gol del choque. A partir de ahí el juego de la Grama se impuso con numerosas ocasiones de gol. En una jugada aislada en un rechaze en una falta llegaría el 2-0 y pese a que los colomenses insistieron en ataque el gol se resistió y lo que llegaría sería la sentencia local.

FC Martinenc B 4-1 BENJAMÍ B

El joc directe dels locals va ser molt efectiu, aprofitant un descuit de la defensa visitant es van avançar al marcador. José Antonio va empatar per a la Grama però abans del descans en una errada en la sortida de pilota arribaria el 2-1. La segona meitat va arrencar amb oportunitats per als dos equips però al final van caure els gols del bàndol local.

El juego directo de los locales fue muy efectivo, aprovechando un descuido de la zaga visitante se adelantaron en el marcador. José Antonio empató para la Grama pero antes del descanso en un error en la salida de balón llegaría el 2-1. La segunda mitad arrancó con oportunidades para los dos equipos pero al final cayeron los goles del bando local.

CF Montañesa 6-0 BENJAMÍ C

La Grama va jugar davant el líder de la lliga, equip que en dos serveis de banda va aconseguir posar-se 2-0 amunt. Els colomencs no van estar massa bé tal com es va reflectir en el resultat final. A estones els visitants van estar molt bé amb pilota però no van aconseguir transformar-lo en ocasions.

La Grama jugó ante el líder de la liga, equipo que en dos saques de banda consiguió ponerse 2-0 arriba. Los colomenses no estuvieron demasiado bien tal como se reflejó en el resultado final. A ratos los visitantes estuvieron muy bien con balón pero no consiguieron transformarlo en ocasiones.

UB Catalonia B 3-2 BENJAMÍ D

El partit va començar amb dues ocasions clares de gol per part de la Grama, però el porter rival i el pal van evitar el gol visitant. El local es va avançar en la primera ocasió que va tenir i la Grama va estar a punt d’empatar abans del descans. Als 3 minuts del tercer quart Iker va empatar el partit en una gran jugada personal. El Catalonia va reaccionar i va marcar el 2-1 pocs instants després. En l’últim temps els visitants van arribar a empatar amb un gran xut d’Artur i fins i tot van tenir alguna ocasió per posar-se per davant. Però en l’última jugada del partit va arribar un golàs del Catalonia que va posar el 3-2. Ja no hi va haver temps per més i el local es va quedar els 3 punts. Gran partit dels de Santa Coloma contra un rival de segon any.

El partido empezó con dos ocasiones claras de gol por parte de la Grama, pero el portero rival y el palo evitaron el gol visitante. El local se adelantó en la primera ocasión que tuvo y la Grama estuvo cerca de empatar antes del descanso. A los 3 minutos del tercer cuarto Iker empató el partido en una gran jugada personal. El Catalonia reaccionó y marcó el 2-1 pocos instantes después. En el último tiempo los visitantes llegaron a empatar con un gran tiro de Artur e incluso tuvieron alguna ocasión para ponerse por delante. Pero en la última jugada del partido llegó un golazo del Catalonia que puso el 3-2. Ya no hubo tiempo para mas y el local se quedó los 3 puntos. Gran partido de los de Santa Coloma contra un rival de segundo año.

BENJAMÍ E 3-7 FC Can Buxeres B

Els colomencs van començar ben ordenats i van aconseguir anar-se’n al descans perdent per només un gol (1-2) davant un rival superior. A la segona part dues polèmiques accions arbitrals van deixar tocats els jugadors blaus i això unit al cansament els va passar factura.

Los colomenses empezaron bien ordenados y consiguieron marcharse al descanso perdiendo por solo un gol (1-2) ante un rival superior. En la segunda parte dos polémicas acciones arbitrales dejaron tocados a los jugadores azules y eso unido al cansancio les pasó factura.

CF Racing Vallbona 3-0 BENJAMÍ F

La Fundació va començar el partit amb molta força i creant moltes ocasions de gol que no van aconseguir transformar. En els minuts finals del primer quart arribaria el 1-0, primer xut local i gol, una llosa que va fer que el rival es fes amb el domini del següent quart. La Grama va tenir les ocasions més clares i en una jugada desafortunada arribaria el segon gol local, en pròpia porta. Els colomencs van lluitar fins al final del partit però sense sort, mentre els locals en una altra pèrdua de pilota van tancar el xoc.

La Fundació comenzó el partido con mucha fuerza y creando muchas ocasiones de gol que no consiguieron transformar. En los minutos finales del primer cuarto llegaría el 1-0, primer chute local y gol, una losa que hizo que el rival se hiciera con el dominio del siguiente cuarto. La Grama tuvo las ocasiones más claras y en una jugada desafortunada llegaría el segundo gol local, en propia puerta. Los colomenses lucharon hasta el final del partido pero sin suerte, mientras los locales en otra pérdida de balón cerraron el choque.

EF Angel Pedraza 6-1 BENJAMÍ G

La Grama va tenir un molt complicat rival davant, el tercer classificat de la lliga. Van aguantar i van plantar cara però la superioritat local va ser molt gran. Eric Velez va marcar el gol de l’honor i l’últim del partit.

La Grama tuvo un muy complicado rival delante, el tercer clasificado de la liga. Aguantaron y plantaron cara pero la superioridad local fue muy grande. Eric Velez marcó el gol del honor y el último del partido.