Resums dels equips Benjamins (20 i 21 de gener)

BENJAMÍ A 3-7 CF Badalona B

El tercer classificat de la lliga es va mostrar intractable a Santa Coloma. La Grama va lluitar molt però la primera part i l’inici de la segona va ser determinant deixant un 1-5 al marcador. Els colomencs es van reenganxar amb dos gols (3-5) però un gol en pròpia porta va sentenciar el xoc.

El tercer clasificado de la liga se mostró intratable en Santa Coloma. La Grama luchó mucho pero la primera parte y el inicio de la segunda fue determinante dejando un 1-5 en el marcador. Los colomenses se reengancharon con dos goles (3-5) pero un gol en propia puerta sentenció el choque.

FP Europa B 1-0 BENJAMÍ B

Partit molt igualat, en el segon quart els colomencs van tenir ocasions però se’ls va resistir el gol. Després del descans arribaria el gol local, amb polèmica en arribar en una falta rara. La Grama va prémer i va buscar l’empat però no van tenir sort de cara a porta.

Partido muy igualado, en el segundo cuarto los colomenses tuvieron ocasiones pero se les resistió el gol. Tras el descanso llegaría el gol local, con polémica al llegar en una falta rara. La Grama apretó y buscó el empate pero no tuvieron suerte de cara a puerta.

Unificació Llefià 4-3 BENJAMÍ C

Partit en el qual la Grama no va estar del tot bé, les pressions no van ser efectives i això va dificultar el treball defensiu davant el seu rival. Tot i així els colomencs van competir de tu a tu fins al final.

Partido en el que la Grama no estuvo del todo bien, las presiones no fueron efectivas y eso dificultó el trabajo defensivo ante su rival. Aún así los colomenses compitieron de tú a tú hasta el final.

CF Santa Eulàlia B 5-2 BENJAMÍ D

Bon partit dels colomencs contra el primer classificat de la lliga. Va començar el partit amb dos gols dels locals en els primers minuts, però Samuel va retallar distàncies. Dos gols mÉs en el segon quart del Santa Eulàlia van posar el 4-1 amb què es va arribar al descans, resultat exagerat per al que es va veure a la gespa. El la segona part va arribar un altre gol de Samuel i un altre gol local que va posar el 5-2. El marcador es va poder moure per les dues bandes però ja no ho va fer.

Buen partido de los colomenses contra el primer clasificado de la liga. Empezó el partido con dos goles de los locales en los primeros minutos, pero Samuel recortó distancias. Dos goles mÁs en el segundo cuarto del Santa Eulàlia pusieron el 4-1 con el que se llegó al descanso, resultado exagerado para lo que se vio en el césped. El la segunda parte llegó otro gol de Samuel y otro gol local que puso el 5-2. El marcador se pudo mover para los dos lados pero ya no lo hizo.

 BENJAMÍ E 3-4 CD Trinidad B

Partit competit en què els colomencs van aconseguir empatar en els últims minuts. Desgraciadament en una acció aïllada arribaria el penal que va impedir puntuar aquesta setmana.

Partido competido en el que los colomenses consiguieron empatar en los últimos minutos. Desgraciadamente en una acción aislada llegaría el penalti que impidió puntuar esta semana.

CD Trinidad 5-2 BENJAMÍ F

Els colomencs van jugar de tu a tu contra un rival que físicament era més fort però tots dos van tenir les mateixes oportunitats de gol. Malauradament la Grama no va tenir la mateixa sort de cara a gol que el seu rival.

Los colomenses jugaron de tú a tú contra un rival que físicamente era más fuerte pero ambos tuvieron las mismas oportunidades de gol. Desgraciadamente la Grama no tuvo la misma suerte de cara a gol que su rival.

BENJAMÍ G 4-3 EF Pont Marina B

Gran partit viscut a Les Oliveres, els colomencs van dominar i es van avançar aviat al marcador. Però res més treure del centre del camp arribaria el 1-1 amb el que conclouria el primer quart. Segon quart amb mateix guió i els colomencs marcant el 2-1 però un error defensiu va fer que arribaran al descans 2-2. A la segona meitat la Grama va seguir sent superior i s’arribaria a posar 4-3, un gol en pròpia porta en un córner va tancar el marcador.

Gran partido vivido en Les Oliveres, los colomenses dominaron y se adelantaron pronto en el marcador. Pero nada más sacar del centro del campo llegaría el 1-1 con el que concluiría el primer cuarto. Segundo cuarto con mismo guión y los colomenses marcando el 2-1 pero un error defensivo hizo que llegarán al descanso 2-2. En la segunda mitad la Grama siguió siendo superior y se llegaría a poner 4-3, un gol en propia puerta en un córner cerró el marcador.