Resums dels equips Benjamins (11 i 12 de novembre)

BENJAMÍ A 2-4 FC Martinenc

Partit molt important per als punters a la lliga, on Martinenc va començar amb una intensitat molt superior a la dels colomencs. Així va ser com es va avançar al marcador (0-2). La Fundació va aconseguir acostar-se al marcador amb un gol d’estratègia a pilota aturada de Sergio. A l’minut en un contraatac arribaria el 1-3. Gràcies a un cop de cap d’Omar de manca dels colomencs es van ficar en el partit (2-3). Però al contraatac el rival va tancar el marcador.

Partido muy importante para los punteros en la liga, donde Martinenc empezó con una intensidad muy superior a la de los colomenses. Así fue como se adelantó en el marcador (0-2). La Fundació consiguió acercarse en el marcador con un gol de estrategia a balón parado de Sergio. Al minuto en un contraataque llegaría el 1-3. Gracias a un testarazo de Omar de falta los colomenses se metieron en el partido (2-3). Pero al contraataque el rival cerró el marcador.

BENJAMÍ B 0-4 FC Barcelona D

La Grama va afrontar un partit important i complicat davant un dels equips més forts de la lliga amb tan sols 7 jugadors (cap canvi disponible). Els colomencs van tenir una gran actitud al camp, van lluitar en tot moment, sempre concentrats però sense sort de cara a gol.

La Grama afrontó un partido importante y complicado ante uno de los equipos más fuertes de la liga con tan solo 7 jugadores (ningún cambio disponible). Los colomenses tuvieron una gran actitud en el campo, lucharon en todo momento, siempre concentrados pero sin suerte de cara a gol.

BENJAMÍ C 1-1 Tecnofutbol B

Partit on els colomencs van ser infinitament superiors al rival des del principi però no van aconseguir materialitzar les jugades. La Grama va disposar de fins a tres mà a mà amb el porter però no va tenir definició. En els últims minuts arribaria l’empat.

Partido donde los colomenses fueron infinitamente superiores al rival desde el principio pero no consiguieron materializar las jugadas. La Grama dispuso de hasta tres mano a mano con el portero pero no tuvo definición. En los últimos minutos llegaría el empate.

Escola CF Performance 4-1 BENJAMÍ D

Partit en què els de Santa Coloma van competir molt bé però el rival va ser superior. Primera part amb molta anada i tornada que va acabar amb 2-0 per als locals. En començar la segona meitat arribaria el tercer, amb un gran lliure directe, i tot seguit en un contraatac el 4-0. Samuel va fer el gol de l’honor, els colomencs van tenir ocasions per retallar més diferències però el marcador ja no es va moure.

Partido en que los de Santa Coloma compitieron muy bien pero el rival fue superior. Primera parte con mucha ida y vuelta que terminó con 2-0 para los locales. Al empezar la segunda mitad llegaría el tercero, con un gran libre directo, y acto seguido en un contragolpe el 4-0. Samuel hizo el gol del honor, los colomenses tuvieron ocasiones para recortar mas diferencias pero el marcador ya no se movió.

CF Singuerlín C 10-0 BENJAMÍ E

El derbi jugat a Can Zam només va tenir un amo, l’equip franjiverde va ser molt superior a la Grama. Els blaus sabien que tenien davant un rival molt complicat, el segon classificat encara invicte i amb ple de victòries, i no van poder frenar-los.

El derbi jugado en Can Zam solamente tuvo un dueño, el equipo franjiverde fue muy superior a la Grama. Los azules sabían que tenían delante a un rival muy complicado, el segundo clasificado todavía invicto y con pleno de victorias, y no pudieron frenarlos.

BENJAMÍ F 7-1 CF Alzamora D

Partit totalment dominat pels colomencs davant un rival que no va proposar res ni va ser capaç de crear perill. El marcador va ser gran però va poder ser molt més ampli.

Partido totalmente dominado por los colomenses ante un rival que no propuso nada ni fue capaz de crear peligro. El marcador fue grande pero pudo ser mucho más amplio.

BENJAMÍ G 1-3 Vila Olímpica H

El partit va començar molt igualat amb ocasions per a tots dos equips. El primer gol arribaria en el segon quart quan el conjunt visitant va aprofitar una fallada defensiva. Els colomencs van dominar la primera part però no van tenir sort de cara a porteria. A la segona meitat Ryan El Yanoussi va empatar per a la Grama. En l’últim quart doss faltes tontes van acabar amb dos gols deixant una derrota injusta.

El partido empezó muy igualado con ocasiones para ambos equipos. El primer gol llegaría en el segundo cuarto cuando el conjunto visitante aprovechó un fallo defensivo. Los colomenses dominaron la primera parte pero no tuvieron suerte de cara a portería. En la segunda mitad Ryan El Yanoussi empató para la Grama. En el último cuarto doss faltas tontas acabaron con dos goles dejando una derrota injusta.