Resums dels equips Benjamins (10 i 11 de març)

BENJAMÍ A 7-2 U.At.Horta

La Grama va guanyar amb contundència amb una remuntada magistral. Els colomencs van tenir el domini absolut davant un Horta que esperava al contraatac. Després de diverses ocasions locals serien els visitants els que s’avançarien amb un gol de falta, i només començar el segon quart el Horta feia el 0-2. La Grama ho va seguir intentant i abans del descans César escurçaria distàncies. A la segona meitat els colomencs no van perdonar i així com Biel anotaria l’empat, després Omar posaria el doblet igual que Izan i Alan tancaria el partit.

La Grama ganó con contundencia con una remontada magistral. Los colomenses tuvieron el dominio absoluto ante un Horta que esperaba al contraataque. Tras varias ocasiones locales serían los visitantes quienes se adelantarían con un gol de falta, y nada mas empezar el segundo cuarto el Horta hacía el 0-2. La Grama lo siguió intentando y antes del descanso César acortaría distancias. En la segunda mitad los colomenses no perdonaron y así como Biel anotaría el empate, luego Omar pondría el doblete igual que Izan y Alan cerraría el partido.

BENJAMÍ B 3-3 CEF Gavà B

Partit tens i molt disputat. Va ser el conjunt visitant qui es va avançar al marcador, poc després va empatar la Grama. A escassos segons del descans arribaria el 1-2 del Gavà. A la segona meitat els colomencs van millorar el seu joc arribant a remuntar. Però l’alegria mica dur ja que en la jugada següent arribaria el 3-3.

Partido tenso y muy disputado. Fue el conjunto visitante quien se adelantó en el marcador, poco después empató la Grama. A escasos segundos del descanso llegaría el 1-2 del Gavà. En la segunda mitad los colomenses mejoraron su juego llegando a remontar. Pero la alegría poco duro pues en la jugada siguiente llegaría el 3-3.

BENJAMÍ C 1-6 EF Premier Barcelona B

Novament la Grama no va saber competir, l’actitud i predisposició dels jugadors no va ser bona. Els visitants van superar els colomencs en tots els duels.

Nuevamente la Grama no supo competir, la actitud y predisposición de los jugadores no fue buena. Los visitantes superaron a los colomenses en todos los duelos.

FPE Europa D 3-1 BENJAMÍ D

Partit molt renyit en què el conjunt local va dominar però la Grama va estar a punt de treure un punt. La primera part va ser molt favorable a l’Europa que es va posar 2-0 amb dues jugades a pilota parada. A la segona part la Grama va millorar i Cheongyong va retallar distàncies. Els colomencs es van anar amunt buscant l’empat i van tenir les seves ocasions, però el que finalment va arribar va ser el tercer gol local al contraatac.

Partido muy reñido en el que el conjunto local dominó pero la Grama estuvo cerca de sacar un punto. La primera parte fue muy favorable al Europa que se puso 2-0 con dos jugadas a balón parado. En la segunda parte la Grama mejoró y Cheongyong recortó distancias. Los colomenses se fueron arriba buscando el empate y tuvieron sus ocasiones, pero lo que finalmente llegó fue el tercer gol local al contraataque.

FC Zona Franca 4-2 BENJAMÍ E

Durant els tres primers quarts la Grama va ser superior al seu rival. No disposar de canvis acabaria perjudicant els colomencs que en l’últim quart van notar molt el cansament.

Durante los tres primeros cuartos la Grama fue superior a su rival. No disponer de cambios acabaría perjudicando a los colomenses que en el último cuarto notaron mucho el cansancio.

BENJAMÍ G 4-17 CF Badalona E

Partit molt complicat per a la Grama davant el líder de la lliga. Malgrat el voluminós resultat dels colomencs van fer un gran treball. Al descans van marxar 1-7 i fins al final els petits van seguir lluitant però sense sort davant un Badalona que el va posar molt difícil.

Partido muy complicado para la Grama ante el líder de la liga. Pese al abultado resultado los colomenses hicieron un gran trabajo. Al descanso se marcharon 1-7 y hasta el final los pequeños siguieron luchando pero sin suerte ante un Badalona que lo puso muy difícil.