Resums dels equips Alevins (3 i 4 de febrer)

ALEVÍ A 2-5 CE Europa B

La Grama va proposar el joc, va tenir la possessió però li va costar generar ocasions de gol. Mentrestant el conjunt visitant va aprofitar els espais per fer bones les seves ocasions.

La Grama propuso el juego, tuvo la posesión  pero le costó generar ocasiones de gol. Mientras tanto el conjunto visitante aprovechó los espacios para hacer buenas sus ocasiones.

ALEVÍ B 2-2 CF Badalona C

Partit emocionant i de tu a tu el que es va viure al Municipal de la Grama entre dos equips que van buscar la victòria i es van haver de conformar amb 1 punt. La Grama es va avançar dues vegades en el marcador amb els gols de Jules i Íker però el Badalona va reaccionar dues vegades.

Partido emocionante y de tú a tú el que se vivió en el Municipal de la Grama entre dos equipos que buscaron la victoria y se tuvieron que conformar con 1 punto. La Grama se adelantó dos veces en el marcador con los goles de Jules e Íker pero el Badalona reaccionó dos veces.

ALEVÍ C 4-2 CF Montañesa

Partit molt dominat en tot moment per la Grama en què la possessió era totalment d’ells. Dos errors defensius es van convertir en els gols de la Monta. El resultat per joc i ocasions hauria d’haver estat mes voluminós.

Partido muy dominado en todo momento por la Grama en la que la posesión era totalmente de ellos. Dos errores defensivos se convirtieron en los goles de la Monta. El resultado por juego y ocasiones debería haber sido mas abultado.

ALEVÍ D 2-3 CD Pomar

La Grama va tenir un partit còmode fins arribar al tercer quart, els colomencs guanyaven 2-0 i havien frenat tots els atacs del Pomar. Un error no forçat va ser aprofitat pels visitants per retallar distàncies. El gol va canviar totalment el guió del partit. A l’inici de l’últim quart arribaria el 2-2 en un altre error local. La Grama es va anar a la recerca del 3-2 obtenint ocasions però sense definir i en un contraatac arribaria el 2-3 definitiu.

La Grama tuvo un partido cómodo hasta llegar al tercer cuarto, los colomenses ganaban 2-0 y habían frenado todos los ataques del Pomar. Un error no forzado fue aprovechado por los visitantes para recortar distancias. El gol cambió totalmente el guión del partido. Al inicio del último cuarto llegaría el 2-2 en otro error local. La Grama se fue en busca del 3-2 obteniendo ocasiones pero sin definir y en un contraataque llegaría el 2-3 definitivo.

CE Canyelles B 5-2 ALEVÍ E

La bona dinàmica de la Grama la va trencar un rival directe en la lluita pels primers llocs. El conjunt local es va mostrar molt superior tot el partit arribant a col·locar-se 5-1 al marcador. Partit de gols en pròpia porta doncs fins a tres es van veure, dos per al Canyelles i un per a la Grama.

La buena dinámica de la Grama la rompió un rival directo en la lucha por los primeros puestos. El conjunto local se mostró muy superior todo el partido llegando a colocarse 5-1 en el marcador. Partido de goles en propia puerta pues hasta tres se vieron, dos para el Canyelles y uno para la Grama.

CP Sarrià E 14-4 ALEVÍ F

Partit difícil en camp molt petit, contra jugadors de físic molt gran. La Grama va estar molt espessa, lenta i sense poder desplegar el seu joc en tota la primera meitat, mentrestant el Sarrià va estar molt encertat aprofitant totes les ocasions que van tenir. Després del descans la cosa es va igualar una mica més, la Grama va tenir més ocasions però sense sort davant del porter.

Partido difícil en campo muy pequeño, contra jugadores de físico muy grande. La Grama estuvo muy espesa, lenta y sin poder desplegar su juego en toda la primera mitad, mientras tanto el Sarrià estuvo muy acertado aprovechando todas las ocasiones que tuvieron. Tras el descanso la cosa se igualó un poco más, la Grama tuvo más ocasiones pero sin suerte delante del portero.

ALEVÍ G 3-9 CD Pomar B

Primera meitat molt igualada a Les Oliveres, la Grama amb gols de Kilian i Kapcer estava tan sol un gol per sota en el marcador (2-3). Un mal tercer quart amb molts errors de concentració va decantar la victòria del costat visitant. Asier va marcar el tercer gol local.

Primera mitad muy igualada en Les Oliveres, la Grama con goles de Kilian y Kapcer estaba tan solo un gol por debajo en el marcador (2-3). Un mal tercer cuarto con muchos fallos de concentración decantó la victoria del lado visitante. Asier marcó el tercer gol local.