Resums dels equips Alevins (20 i 21 de gener)

ALEVÍ A 8-0 PB Cinc Copes

Partit contra l’últim classificat. El rival es va replegar des del principi i això va fer que la Grama aconseguís dominar la possessió i generar moltes ocasions que els va permetre marcar 8 gols. A més d’efectius van estar molt segurs en defenses sense encaixar cap gol.

Partido contra el último clasificado. El rival se replegó desde el principio y eso hizo que la Grama consiguiera dominar la posesión y generar muchas ocasiones que les permitió marcar 8 goles. Además de efectivos estuvieron muy seguros en defensas sin encajar ningún gol.

ALEVÍ B 3-1 CD Sant Gabriel C

Partit contra últim clasificat amb 0 punts. Hi havia cert perill per no ser els únics que cedeixen punts contra ells pero no ha estat així. Hem hagut de treballar fort per emportar-nos els 3 punts.

El equipo dirigido por Jacob Ferrer y Jordi Xatart juega el domingo a las 14 horas en el Municipal de la Grama ante el CD Sant Gabriel C.

ALEVÍ C 5-3 FC Sant Martí-Condal

Per fi arribo l’anhelada victòria. Gràcies a l’actitud les ganes i la concentració, els colomencs van tirar endavant el partit davant un rival de nou molt superior en el físic però inferior en el tècnic.

Por fin llego la ansiada victoria. Gracias a la actitud las ganas y la concentración, los colomenses sacaron adelante el partido ante un rival de nuevo muy superior en lo físico pero inferior en lo técnico.

ALEVÍ D 3-1 CF Unificación Llefià B

Partidàs de la Grama que va dominar des del xiulet inicial. Van haver de remuntar un gol matiner de falta però tot i anar a contracorrent van aconseguir en un tercer quart brutal remuntar. En l’últim quart van conservar el 3-1.

Partidazo de la Grama que dominó desde el pitido inicial. Tuvieron que remontar un gol tempranero de falta pero a pesar de ir a contracorriente consiguieron en un tercer cuarto brutal remontar. En el último cuarto conservaron el 3-1.

CF Singuerlín 1-3 ALEVÍ E

Derbi molt complicat el jugat a Can Zam. La Grama es va posar 0-3 en els primers 12 minuts de joc, amb tres quarts encara per davant va saber defensar-se i va tenir ocasions per marcar però el marcador només es mouria una vegada amb un gol franjiverde.

Derbi muy complicado el jugado en Can Zam. La Grama se puso 0-3 en los primeros 12 minutos de juego, con tres cuartos todavía por delante supo defenderse y tuvo ocasiones para marcar pero el marcador solo se movería una vez con un gol franjiverde.

CD Arrabal-Calaf de Gramenet C 0-13 ALEVÍ F

Partit molt ben controlat des del principi. Tots els quarts van ser dominats per la Grama. El seu rival només va tenir dos acostaments a l’àrea en tot el partit.

Partido muy bien controlado desde el principio. Todos los cuartos fueron dominados por la Grama. Su rival solamente tuvo dos acercamientos al área en todo el partido.

ALEVÍ G 2-5 EE Brafa

Els colomencs van plantar cara davant el líder en un partit molt renyit. Tres xuts en el primer quart i 0-3 per al Brafa, molta efectivitat. Joel d’penal va retallar distàncies però en la següent jugada arribaria el quart visitant. Kilian retallaria, i en l’últim quart el travesser es va interposar en el camí.

Los colomenses plantaron cara ante el líder en un partido muy reñido. Tres chutes en el primer cuarto y 0-3 para el Brafa, mucha efectividad. Joel de penalti recortó distancias pero en la siguiente jugada llegaría el cuarto visitante. Kilian recortaría, y en el último cuarto el larguero se interpuso en el camino.