Resums dels equips Alevins (11 i 12 de novembre)

CEF Gavà C 2-4 ALEVÍ A

Els colomencs van tenir la pilota i van estar perfectes en les vigilàncies per evitar els contraatacs de l’equip local. La Grama es va avançar al marcador però desgraciadament en un córner arribaria l’empat. A partir de l’1-1 els blaus jugant molt bé aconsegueixen marcar dos gols més. A falta de sis minuts per al final el Gavà va retallar distàncies al marcador, la Grama es va posar nerviosa però en un contraatac van aconseguir marcar el gol de la sentència,

Los colomenses tuvieron el balón y estuvieron perfectos en las vigilancias para evitar los contraataques del equipo local. La Grama se adelantó en el marcador pero desgraciadamente en un córner llegaría el empate. A partir del 1-1 los azules jugando muy bien consiguen marcar dos goles más. A falta de seis minutos para el final el Gavà recortó distancias en el marcador, la Grama se puso nerviosa pero en un contraataque consiguieron marcar el gol de la sentencia,

CE Mercantil D 5-1 ALEVÍ B

Primer quart competit i emocionant. En el segon quart la Grama no va estar bé i llavors van arribar els gols locals. A la segona meitat els colomencs van estar a bon nivell però només van aconseguir marcar un gol.

Primer cuarto competido y emocionante. En el segundo cuarto la Grama no estuvo bien y entonces llegaron los goles locales. En la segunda mitad los colomenses estuvieron a buen nivel pero solamente consiguieron marcar un gol.

ALEVÍ C 1-3 CF Unificación Llefià

Una setmana més els colomencs van competir de tu a tu contra un altre candidat a l’ascens. El treball de l’equip cada dia és millor i els resultats arribessin aviat.

Una semana más los colomenses compitieron de tú a tú contra otro candidato al ascenso. El trabajo del equipo cada día es mejor y los resultados llegaran pronto.

PB Cinc Copes B 4-2 ALEVÍ D

Partit bastant igualat a l’inici arribant al descans amb 1-1. A la segona part els colomencs van encaixar tres gols per falta de concentració del que els va posar molt costa amunt el partit. La Grama va ser capaç de retallar distàncies en el marcador però no van poder fer més. Partit estrany, per seguir aprenent dels errors i millorar dia rere dia.

Partido bastante igualado al inicio llegando al descanso con 1-1. En la segunda parte los colomenses encajaron tres goles por falta de concentración lo que les puso muy cuesta arriba el partido. La Grama fue capaz de recortar distancias en el marcador pero no pudieron hacer más. Partido raro, para seguir aprendiendo de los errores y mejorar día tras día.

CF Racing Vallbona 1-1 ALEVÍ E

Partit important i difícil de la Grama que s’enfrontava al líder i el seu bon treball els va permetre treure un punt d’un camp complicat.

Partido importante y difícil de la Grama que se enfrentaba al líder y su buen trabajo les permitió sacar un punto de un campo complicado.

 

ALEVÍ F 10-6 CF Racing Vallbona B

Primers dos quarts molt ben controlats per la Grama movent la pilota de costat a costat i sense passar dificultats marxant al descans amb un voluminós 7-1. Després del descans el rival va fer el partit més aspre fent nombroses faltes, la Grama va baixar la intensitat i el marcador acabaria ajustat.

Primeros dos cuartos muy bien controlados por la Grama moviendo el balón de lado a lado y sin pasar apuros marchando al descanso con un abultado 7-1. Tras el descanso el rival hizo el partido más bronco haciendo numerosas faltas, la Grama bajó la intensidad y el marcador acabaría ajustado.

 

CF Alzamora E 1-3 ALEVÍ G

Resultat enganyós ja que la Grama va merèixer guanyar amb un marcador molt més ampli a causa de les molts ocasions creades. Alex va posar el primer a la sortida d’un córner, amb aquest 0-1 arribarien al descans. A la segona meitat Joel va marcar amb un xut des de fora de l’àrea, els locals van retallar distàncies i Kilian tancava la victòria blava després d’una bona jugada col·lectiva.

Resultado engañoso pues la Grama mereció ganar con un marcador mucho más amplio debido a las muchos ocasiones creadas. Alex puso el primero en la salida de un córner, con ese 0-1 llegarían al descanso. En la segunda mitad Joel marcó con un chute desde fuera del área, los locales recortaron distancias y Kilian cerraba la victoria azul tras una buena jugada colectiva.