ESCOLA AFUNDACIO GRAMA SANTA COLOMA

La victòria de la setmana passada (5-1 vs Guineueta) i la d’aquest cap de setmana per golejada els manté a la nostra Escola A en la lluita pel lideratge del grup de promeses A de CADECA. Aquesta setmana l’equip va guanyar 1-5 al C.E. Congrés. El proper partit serà davant el CF Montañesa, setè classificat.

La victoria de la semana pasada (5-1 vs Guineueta) y la de este fin de semana por goleada los mantiene en nuestra Escuela A en la lucha por el liderazgo del grupo de promesas A de CADECA. Esta semana el equipo ganó 1-5 al CE Congrés. El próximo partido será ante el CF Montañesa, séptimo clasificado.

ESCOLA B,FUNDACIO GRAMA SANTA COLOMA

Dissabte al Nou Camp Municipal de Santa Coloma, l’Escola B de la Fundació Esportiva Grama va jugar el seu partit setmanal del grup de Promeses B de CADECA contra el C.F. Bufalà; l’equip va guanyar per golejada 8-1. El nostre proper rival serà al camp del CF Montañesa «B», desè classificat.

El sábado en el Nou Camp Municipal de Santa Coloma, la Escuela B de la Fundació Esportiva Grama jugó su partido semanal del grupo de Promesas B de CADECA contra el CF Bufalà; el equipo ganó por goleada 8-1. Nuestro próximo rival será el campo del CF Montañesa «B», décimo clasificado.

ESCOLA CFUNDACIO GRAMA SANTA COLOMA

L’Escola C va perdre 5-2 al camp de l’A.D. Bon Pastor. El proper partit de l’equip serà al camp del CF Bufalà, a tres punts del descens.

La Escuela C perdió 5-2 en el campo del A.D. Buen Pastor. El próximo partido del equipo será el campo del CF Bufalà, a tres puntos del descenso.

ESCOLA D,FUNDACIO GRAMA SANTA COLOMA

Per últim, sense oblidar-nos de l’equip en formació, l’Escola D va jugar un amistós contra l’Alzamora. Els més petits van guanyar 6-7.

Por último, sin olvidarnos del equipo en formación, la Escuela D jugó un amistoso contra el Alzamora. Los más pequeños ganaron 6-7.

Por admin