Resums de les Escoles (4/5 de març)

EA

ESCOLA A 4-1 EF Premier Barcelona

Partit fluixet dels colomencs, però tot i així van aconseguir un gran resultat davant el segon classificat. La Grama va donar un cop sobre la taula que el deixa molt a prop de ser campió de lliga, tres punts el separen de la glòria.

Partido flojito de los colomenses, pero aún así consiguieron un gran resultado ante el segundo clasificado. La Grama dio un golpe sobre la mesa que lo deja muy cerca de ser campeón de liga, tres puntos le separan de la gloria.

EBPB Anguera 2-5 ESCUELA B 

Partit molt difícil davant el segon classificat que la Grama va saber tirar endavant gràcies al gran treball realitzat. Els locals es van avançar en el marcador però els colomencs remuntarien amb dos gols d’Àlex Oliver, un d’Álex Pachón des de fora de l’àrea i un de Leo. En l’última jugada va arribar el segon gol de la Anguera.

Partido muy difícil ante el segundo clasificado que la Grama supo sacar adelante gracias al gran trabajo realizado. Los locales se adelantaron en el marcador pero los colomenses remontarían con dos goles de Álex Oliver, uno de Álex Pachón desde fuera del área y uno de Leo. En la última jugada llegó el segundo gol de la Anguera.

EC
FC Sant Martí Condal 0-7 ESCOLA C

Partit força irregular en què la Grama no va estar tan bé com en altres partits però tot i així va ser superior al seu rival.

Partido bastante irregular en el que la Grama no estuvo tan bien como en otros partidos pero aún así fue superior a su rival.