Resultats Tornejos (9, 10 i 11 de juny)

IMG-20170610-WA0042

L’Infantil E es va proclamar campió del Torneig Ciutat Meridiana. Victòries ajustades en els dos primers partits, davant l’amfitrió 3-4 i davant el CD Cerro per 2-3. A destacar que la Grama tenia jugadors que encara són alevins mentre els seus rivals eren infantils que la propera temporada passaran a ser cadets.

L’Aleví B va disputar el XX Torneig Curty en què van deixar molt bones sensacions. En la primera fase van aconseguir dues victòries (0-4 vs Terrassa i 1-2 vs Sabadell) i una derrota (2-0 vs UE Castellar, equip amfitrió). Van ser eliminats en grups per goal-average, només un passava a semifinals.

Un altre equip que es va proclamar campió de torneig va ser l’Aleví E, en el Torneig d’Alevins 2002 del Ciutat Meridiana.

El Torneig del Vilassar de Dalt ho va disputar l’Aleví G que va acabar en tercera posició. En el debut van caure 4-0 davant el Júnior de Primera, mentre que en els següents partits van empatar a 1 amb el Vilassar i van caure per la mínima davant l’Europa (1-0).

Cara i creu per al Benjamí B en el Torneig de l’AE Prat. Van caure derrotats 0-5 davant l’Europa A, equip de segon any. I van guanyar el segon partit per 0-5 davant el Sitges, també de segon any.

IMG-20170610-WA0022

Gran treball dels nois del Benjamí D que van quedar segons en el Torneig del Can Rull. Van jugar davant equips dos anys més grans i van deixar molt bones sensacions finalitzant en una fantàstica posició.

El Prebenjamí D es va proclamar campió del Torneig del Trajana. Fase de grups sense encaixar gols i sumant dues victòries (1-0 vs Pere Gol i 8-0 La Florida). En semifinals tampoc van encaixar gols en guanyar 3-0 al Ripollet. A la final es van imposar 2-1 al Trajana.

El Prebenjamí E va tenir un divendres reeixit a Badalona. Es van proclamar campions del Torneig del CF Sistrells. A la fase de grups van guanyar 2-0 al Bufalà i al Sistrells B. En semifinals es van enfrontar al Tiana, a qui van golejar (6-1). I a la final van derrotar 3-0 al Sistrells A.

IMG-20170610-WA0042

El Infantil E se proclamó campeón del Torneo Ciutat Meridiana. Victorias ajustadas en los dos primeros partidos, ante el anfitrión 3-4 y ante el CD Cerro por 2-3. A destacar que la Grama tenía jugadores que todavía son alevines mientras sus rivales eran infantiles que la próxima temporada pasarán a ser cadetes.

El Alevín B disputó el XX Torneig Curty en el que dejaron muy buenas sensaciones. En la primera fase consiguieron dos victorias (0-4 vs Terrassa y 1-2 vs Sabadell) y una derrota (2-0 vs UE Castellar, equipo anfitrión). Fueron eliminados en grupos por goal-average, solamente uno pasaba a semifinales.

Otro equipo que se proclamó campeón de torneo fue el Alevín E, en el Torneo de Alevines 2002 del Ciutat Meridiana.

El Torneo del Vilassar de Dalt lo disputó el Alevín G que acabó en tercera posición. En el debut cayeron 4-0 ante el Júnior de Primera, mientras que en los siguientes partidos empataron a 1 con el Vilassar y cayeron por la mínima ante el Europa (1-0).

Cara y cruz para el Benjamín B en el Torneo de la AE Prat. Cayeron derrotados 0-5 ante el Europa A, equipo de segundo año. Y ganaron el segundo partido por 0-5 ante el Sitges, también de segundo año.

IMG-20170610-WA0022

Gran trabajo de los chicos del Benjamín D que quedaron segundos en el Torneo del Can Rull. Jugaron ante equipos dos años mayores y dejaron muy buenas sensaciones finalizando en una fantástica posición.

El Prebenjamí D se proclamó campeón del Torneo del Trajana. Fase de grupos sin encajar goles y sumando dos victorias (1-0 vs Pere Gol y 8-0 La Florida). En semifinales tampoco encajaron goles al ganar 3-0 al Ripollet. En la final se impusieron 2-1 al Trajana.

El Prebenjamín E tuvo un viernes exitoso en Badalona. Se proclamaron campeones del Torneo del CF Sistrells. En la fase de grupos ganaron 2-0 al Bufalà y al Sistrells B. En semifinales se enfrentaron al Tiana, a quien golearon (6-1). Y en la final derrotaron 3-0 al Sistrells A.