Infanitl_C fundacio grama santa coloma FEG-Fundacio Hospitalet @chemacarva

L’Infantil E va caure derrotat 0-5 davant el CE Vilassar de Dalt C, resultat enganyós després del gran treball de la Fundació.

La Grama es va enfrontar al líder de la lliga, un equip compost per jugadors de segon any. Els jugadors de primer any de la Grama van ser superiors al primer temps, bon joc, domini de la pilota i ocasions per marcar, però sense sort de cara a porta. En l’única arribada amb perill del rival arribaria el 0-1.

Primers deu minuts de la segona meitat amb la mateixa tònica. El cansament, la calor i les baixes (3 lesionats i solament 2 canvis disponibles) va començar a passar factura a la Fundació en la resta del partit. El Vilassar va aprofitar aquest moment per sentenciar amb dos gols més. Amb 0-3 el xoc es va trencar amb ocasions per a tots dos equips però van ser els visitants els que van tornar a marcar per partida doble.

[divider]

El Infantil E cayó derrotado 0-5 ante el CE Vilassar de Dalt C, resultado engañoso tras el gran trabajo de la Fundació.

La Grama se enfrentó al líder de la liga, un equipo compuesto por jugadores de segundo año. Los jugadores de primer año de la Grama fueron superiores en el primer tiempo, buen juego, dominio del balón y ocasiones para marcar, pero sin suerte de cara a puerta. En la única llegada con peligro del rival llegaría el 0-1.

Primeros diez minutos de la segunda mitad con la misma tónica. El cansancio, el calor y las bajas (3 lesionados y solamente 2 cambios disponibles) empezó a pasar factura a la Fundació en el resto del partido. El Vilassar aprovechó ese momento para sentenciar con dos goles más. Con 0-3 el choque se rompió con ocasiones para ambos equipos pero fueron los visitantes quienes volvieron a marcar por partida doble.

Por admin