L’Aleví/Infantil Femení de la FEGrama dirigit per Goretti ha tingut una gran victòria al camp veí de l’Arrabal-Calaf Gramenet per 1-2.

Tot i començar rebent un gol al minut 8, les jugadores de la Fundació Grama van empatar molt aviat amb un gol de Cristina Aponte. Va ser la mateixa jugadora la que va realitzar el gol de la remuntada a l’estadi Municipal Can Zam 1 al derbi de Santa Coloma d’aquesta Segona Divisió.

Amb aquests tres punts el conjunt de la Fundació Grama continua el seu ascens amb la seva quarta victòria dels últims cinc partits i es situa a la sisena posició i s’ha desfet de la derrota a casa del Vic Riuprimer, segon classificat, per 0-2, de la passada jornada.  D’aquesta manera es fica en els grups de dalt de la taula amb la suma d’aquests 37 punts.

A la jornada 21, el conjunt femení de la Fundació Grama rebrà a la Penya Blanc Blava La Roca, equip líder amb 56 punts i cap derrota, el dissabte dia 22 de març a les 12:15 hores al Nou Municipal de Santa Coloma.

[divider]

[button color=»blue» size=»small» link=»http://www.fcf.cat/pnfg/NFG_CmpJornada?cod_primaria=1000120&CodCompeticion=18473338&CodGrupo=18699563&CodTemporada=9&CodJornada=10″ target=»blank» ]Resultats[/button]

[button color=»blue» size=»small» link=»http://www.fcf.cat/pnfg/NPcd/NFG_VisClasificacion?cod_primaria=1000120&codgrupo=18699563&codcompeticion=18473338″ target=»blank» ]Classificació[/button]

El Alevín / Infantil Femenino de la FEGRAM dirigido por Goretti ha tenido una gran victoria en el campo vecino del Arrabal – Calaf Gramenet por 1-2 .
Aunque comenzó recibiendo un gol en el minuto 8, las jugadoras de la Fundación Grama empataron muy pronto con un gol de Cristina Aponte . Fue la misma jugadora la que realizó el gol de la remontada en el estadio Municipal Can Zam 1 al derby de Santa Coloma de esta Segunda División .

Con estos tres puntos el conjunto de la Fundación Grama continúa su ascenso con su cuarta victoria de los últimos cinco partidos y se sitúa en la sexta posición y se ha deshecho de la derrota en casa del Vic Riuprimer , segundo clasificado , por 0 – 2 , de la pasada jornada . De esta manera se mete en los grupos de arriba de la tabla con la suma de estos 37 puntos .

En la jornada 21, el conjunto femenino de la Fundación Grama recibirá a la Peña Blanco Azul La Roca , equipo líder con 56 puntos y ninguna derrota , el sábado día 22 de marzo a las 12:15 horas en el Nou Municipal de Santa Coloma .

Alé Grama!!!

Por admin