Relleu a la banqueta del Juvenil A

15/12/2022

La Fundació Esportiva Grama ha decidit fer un canvi a la banqueta del Juvenil A, amb la intenció de capgirar la dinàmica de l’equip a la Divisió D’Honor Juvenil.

Christian Rueda no seguirà al capdavant del Juvenil A. El club ha près aquesta decisió tenint en compte els resultats obtinguts fins a la data i buscant millorar per aconseguir la salvació a la màxima categoria Juvenil.

Per a substituir-lo arriba Chesco, que ja ha realitzat l’entrenament de dimarts amb l’equip i que afrontarà el primer partit com a tècnic aquest dissabte a les 18:30h davant la Damm. El seu segon serà Alberto González.

Des de la Fundació Esportiva Grama volem donar les gràcies per la tasca realitzada en aquests mesos i desitjar-li tota la sort a Christian Rueda en els seus futurs reptes professionals.

La Fundació Esportiva Grama ha decidido realizar un cambio en el banquillo del Juvenil A, con la intención de dar la vuelta a la dinámica del equipo en la División de Honor Juvenil.

Christian Rueda no seguirá al frente del Juvenil A. El club ha tomado esta decisión teniendo en cuenta los resultados obtenidos hasta la fecha y buscando mejorar para conseguir la salvación en la máxima categoría Juvenil.

Para sustituirle llega Chesco, que ya ha realizado el entrenamiento del martes con el equipo y que afrontará el primer partido como técnico este sábado a las 18:30h ante la Damm. Su segundo será Alberto González.

Desde la Fundació Esportiva Grama queremos dar las gracias por la labor realizada estos meses y desearle toda la suerte a Christian Rueda en sus futuros retos profesionales.