No tot al futbol és guanyar, els valors i la imatge sempre estan per sobre. El Cadet C va jugar aquest cap de setmana un partit molt complicat davant un rival amb jugadors més grans, i durant tot el partit els nostres nois van donar un recital de fair play.

L’ADN Grama en tots els aspectes, no van perdre la cara al partit en cap moment i malgrat la derrota es pot dir que va guanyar l’exemple dels nostres nois i una grada plena. Un ´’10´’ absolut per als familiars, amics i companys de l´’entitat que van acudir en massa a animar els nostres en tot moment.

Felicitats als jugadors i cos tècnic per la progressió que es pot veure cada setmana a l’equip i per la implicació de tots.

No todo en el fútbol es ganar, los valores y la imagen siempre están por encima. El Cadete C jugó este fin de semana un partido muy complicado ante un rival con jugadores más mayores, y durante todo el partido nuestros chicos dieron un recital de ‘fair play’.

El ADN Grama en todo los aspectos, no perdieron la cara al partido en ningún momento y pese a la derrota se puede decir que ganó el ejemplo de nuestros chicos y de una grada llena. Un ’10’ absoluto para los familiares, amigos y compañeros de la entidad que acudieron en masa a animar a los nuestros en todo momento.

Felicidades a los jugadores y cuerpo técnico por la progresión que se puede ver cada semana en el equipo y por la implicación de todos.

Por admin