Quart lloc històric del Juvenil A

Cinquena temporada de vida del Juvenil A, un equip que passarà a la història de la nostra entitat a l’haver estat el millor tant en posició com en punts obtinguts en lliga. Totes les temporades jugades en el Grup 4 de Preferent.

En el debut (13/14) l’equip va acabar en desena posició (41 punts), per sobre del descens complint l’objectiu de mantenir la categoria. A partir de les següents temporades es van buscar metes més altes, el desitjat ascens a Lliga Nacional que només s’obté amb un campionat de lliga.

El Juvenil A va superar l’anterior marca acabant la temporada 2014/15 en sisena posició amb 48 punts. Al següent curs es milloraria el lloc, cinquens i amb els mateixos punts que la campanya passada.

La temporada passada van realitzar una primera volta per oblidar, arribant a ocupar llocs de descens però una gran segona volta els elevaria al cinquè lloc de la taula amb 45 punts.

I finalment, aquest curs va tenir dues cares molt diferents. Primera part de la temporada molt irregular i segona espectacular tancant amb 7 jornades consecutives sense perdre. Aconseguint un quart lloc històric amb 52 punts.

Ara queda treballar perquè la temporada vinent puguin lluitar pel desitjat ascens.

Quinta temporada de vida del Juvenil A, un equipo que pasará a la historia de nuestra entidad al haber sido el mejor tanto en posición como en puntos obtenidos en liga.  Todas las temporadas jugadas en el Grupo 4 de Preferente.

En el debut (13/14) el equipo terminó en décima posición (41 puntos), por encima del descenso cumpliendo el objetivo de mantener la categoría. A partir de las siguientes temporadas se buscaron metas más altas, el deseado ascenso a Liga Nacional que solamente se obtiene con un campeonato de liga.

El Juvenil A superó la anterior marca terminando la temporada 2014/15 en sexta posición con 48 puntos. Al siguiente curso se mejoraría el puesto, quintos y con los mismos puntos que la campaña pasada.

La temporada pasada realizaron una primera vuelta para olvidar, llegando a ocupar puestos de descenso pero una gran segunda vuelta los elevaría al quinto puesto de la tabla con 45 puntos.

Y por último, este curso tuvo dos caras muy distintas. Primera parte de la temporada muy irregular y segunda espectacular cerrando con 7 jornadas consecutivas sin perder. Consiguiendo un cuarto puesto histórico con 52 puntos.

Ahora queda trabajar para que la temporada que viene puedan luchar por el deseado ascenso.