Puntàs del Benjamí B davant del Barça

31/10/2016

Partidàs al Nou Municipal, i gran ambient a la grada per veure l’equip de Marcos Díaz i al FC Barcelona D. Amb l’1-1 la FE Grama segueix invicta en lliga, per davant del Barça i empatats a punts amb els dos primers de la lliga.

Partit molt complet de tot el Benjamí B que van posar en dificultats a un gran Barça. Des de l’inici els locals van sortir a veure que proposaven els blaugranes, els visitants es van fer amb la pilota i la Grama va saber pressionar molt bé les seves sortides creant moltes pèrdues de pilota al contrari.

Segurs i treballadors en totes les línies, Xavi González va posar per davant a la Fundació al 41 de joc i dos minuts després va arribar l’empat. Els colomencs van fer mèrits per endur-se la victòria, ho van intentar i la van merèixer però finalment van treure un bon punt davant un gran rival.

benjB

Partidazo en el Nou Municipal, y ambientazo en la grada para ver al equipo de Marcos Díaz y al FC Barcelona D. Con el 1-1 la FE Grama sigue invicta en liga, por delante del Barça y empatados a puntos con los dos primeros de la liga.

Partido muy completo de todo el Benjamín B que pusieron en aprietos a un gran Barça. Desde el inicio los locales salieron a ver que proponían los azulgranas, los visitantes se hicieron con el balón y la Grama supo presionar muy bien sus salidas creando muchas pérdidas de balón al contrario.

Seguros y trabajadores en todas las líneas, Xavi González puso por delante a la Fundació en el 41 de juego y dos minutos después llegó el empate. Los colomenses hicieron méritos para llevarse la victoria, lo intentaron y la merecieron pero finalmente sacaron un buen punto ante un gran rival.