Punt d’or per l’Aleví B de la F.E. Grama davant el tercer classificat, l’ Unió Base Jàbac Terrassa, per 1-1

-L’Aleví B de la Fundació Esportiva Grama  a aconseguit un punt d’or davant el tercer classificat, l’ Unió Base Jàbac Terrassa, per 1-1.

Els dirigits per Dani Rosa i Dídac Caballero Van tenir que remuntar un gol dels del Vallès Occidental al minut 10 però van apretar i donar la cara quan Jordi Lozano va marcar el definitiu empat a un gol.

Un punt molt important que compte i molt a les aspiracions d’aquest gran equip que queda a la sèptima plaça amb cinc partits seguits sumant.

Aquest punt els acosta al grup superior a la taula a nomès dos punts de l’immediat, el Mollet.

Per això, a la jornada 13 serà un partit amb tot de cara al Municipal de Vilassar de Dalt el pròxim dissabte 18 de gener a les 11:30 hores enfront l’antepenúltim amb nomès deu punts.

Així que volem que vingueu tots els aficionats del futbol a animar a aquests joves canterans de la Fundació Grama.

Alé Grama!!!

-L’Aleví B de la Fundación Deportiva Grama a conseguido un punto de oro ante el tercer clasificado, el Unión Base Jàbac Terrassa, por 1-1.

Los dirigidos por Dani Rosa y Diego Caballero Tuvieron que remontar un gol de los del Vallés Occidental en el minuto 10 pero apretaron y dar la cara cuando Jordi Lozano marcó el definitivo empate a un gol.

Un punto muy importante que cuenta y mucho a las aspiraciones de este gran equipo que queda en la séptima plaza con cinco partidos seguidos sumando.

Este punto les acerca al grupo superior en la tabla a sólo dos puntos del inmediato, el Mollet.

Por ello, en la jornada 13 será un partido con todo de cara al Municipal de Vilassar de Dalt el próximo sábado 18 de enero a las 11:30 horas frente al antepenúltimo con sólo diez puntos.

Así que queremos que vengáis todos los aficionados del fútbol a animar a estos jóvenes canteranos de la Fundación Grama.