Primera derrota del Cadet-Infantil

El Cadet-Infantil va caure derrotat 4-5 davant el Gerunda FC en el seu partit ajornat a la jornada 1o.

Partit molt disputat, on la Grama va tenir moltes baixes. Res més començar el partit les colomenques es van avançar al marcador però el gol va despertar el Gerunda que es va venir a dalt i va aconseguir remuntar. Abans del final de la primera meitat la Fundació va aconseguir l’empat (2-2).

La segona meitat va començar com la primera, la Grama va marcar el 3-2. Ràpidament arribaria l’empat i després d’una sèrie d’errors les visitants li van donar la volta al marcador (3-5). A falta de cinc minuts les blaves van retallar distàncies i van tenir ocasions per empatar.

Partit molt penalitzat per les baixes, les colomenques van lluitar tot el que van poder però no van poder evitar la primera derrota de la temporada.

El Cadete-Infantil cayó derrotado 4-5 ante el Gerunda FC en su partido aplazado en la jornada 1o.

Partido muy disputado, donde la Grama tuvo muchas bajas. Nada mas comenzar el partido las colomenses se adelantaron en el marcador pero el gol despertó al Gerunda que se vino arriba y consiguió remontar. Antes del final de la primera mitad la Fundació logró el empate (2-2).

La segunda mitad comenzó como la primera, la Grama marcó el 3-2. Rápidamente llegaría el empate y tras una serie de errores las visitantes le dieron la vuelta al marcador (3-5). A falta de cinco minutos las azules recortaron distancias y tuvieron ocasiones para empatar.

 

Partido muy penalizado por las bajas, las colomenses lucharon todo lo que pudieron pero no pudieron evitar la primera derrota de la temporada.