Prèvies dels equips Prebenjamins (20 de maig)

PA

PREBENJAMÍ A

Els nois de José Fortea juguen dissabte a les 10 hores al Municipal de la Grama. El seu rival serà el CP Sarrià, un equip situat a la part baixa de la lliga.

Los chicos de José Fortea juegan el sábado a las 10 horas en el Municipal de la Grama. Su rival será el CP Sarrià, un equipo situado en la parte baja de la liga.

PB

PREBENJAMÍ B

L’equip de Xavi Elizalde i Martín juga dissabte a les 09:15 hores a Badalona. S’enfrontaran al CF Lloreda, equip que porta quatre derrotes consecutives.

El equipode Xavi Elizalde y Martín juega el sábado a las 09:15 horas en Badalona. Se enfrentarán al CF Lloreda, equipo que lleva cuatro derrotas consecutivas.

PDPREBENJAMÍ C

L’equip de Sergi Mascareña i Marc Muñoz té partit dissabte a les 09 hores al Municipal del Guinardó. Els locals, FC Martinenc D, són els quarts de la lliga.

El equipo de Sergi Mascareña y Marc Muñoz tiene partido el sábado a las 09 horas en el Municipal del Guinardó. Los locales, FC Martinenc D, son los cuartos de la liga.

PD

PREBENJAMÍ D

L’equip de Jonathan Fortea vol seguir amb el seu ple de victòries i intentarà augmentar la xifra guanyant el dissabte a les 11 hores a Les Oliveres. El seu rival serà el Vila Olímpica F, sisè classificat.

El equipo de Jonathan Fortea quiere seguir con su pleno de victorias e intentará aumentar la cifra ganando el sábado a las 11 horas en Les Oliveres. Su rival será el Vila Olímpica F, sexto clasificado.

prebE

PREBENJAMÍ E

Els nois d’Alex Jiménez i Daniel Llamas juguen dos partits dissabte a Les Oliveres. A les 10:15 hores derbi davant el CF Imperio i a les 14:15 hores juguen davant el Prebenjamí C amb nens nascuts el 2010.

Los chicos de Alex Jiménez y Daniel Llamas juegan dos partidos el sábado en Les Oliveres. A las 10:15 horas derbi ante el CF Imperio y a las 14:15 horas juegan ante el Prebenjamín C con niños nacidos en 2010.