INFANTIL A

La primera derrota de la temporada va arribar a casa davant el que ara és el nou líder de la lliga, mentrestant els nois de Dani Rosa han baixat al sisè lloc de la classificació. El proper partit el jugaran al Nou Municipal el dissabte a les 15:30 hores davant el CF Montañesa, penúltim classificat amb 0 punts.

La primera derrota de la temporada llegó en casa ante el que ahora es el nuevo líder de la liga, mientras tanto los chicos de Dani Rosa han bajado al sexto puesto de la clasificación. El próximo partido lo jugarán en el Nou Municipal el sábado a las 15:30 horas ante el CF Montañesa, penúltimo clasificado con 0 puntos.

infC1516

INFANTIL C

Dues victòries seguides han posat l’equip en cinquena posició; diumenge a les 15:45 hores al Nou Municipal s’enfrontaran al Premià CE. El tercer classificat arribarà a Santa Coloma amb tres victòries i un empat, encara invictes, oportunitat enorme per empatar a punts amb ells.

Dos victorias seguidas han puesto al equipo en quinta posición; el domingo a las 15:45 horas en el Nou Municipal se enfrentarán al Premià CE. El tercer clasificado llegará a Santa Coloma con tres victorias y un empate, todavía invictos, oportunidad enorme para empatar a puntos con ellos.

[divider]

INFANTIL D

El conjunt de la FE Grama jugarà aquesta jornada fora de casa, diumenge a les 10:00 hores davant el CCD Turó de la Peira. Els colomencs continuen buscant els primers punts de la temporada, i el rival és segon i invicte.

El conjunto de la FE Grama jugará esta jornada fuera de casa, el domingo a las 10:00 horas ante el CCD Turó de la Peira. Los colomenses siguen buscando los primeros puntos de la temporada, y el rival es segundo e invicto.

Por admin