Prèvies dels equips Infantils (30 d’abril i 1 de maig)

Infantil A 1516

INFANTIL A

Continuen amb opcions, toca seguir pressionant al líder i per això tocarà guanyar dissabte a les 09 hores al Municipal La Verneda. El conjunt dirigit per Dani Rosa jugarà davant Fund.Priv.CE Júpiter B, cinquens de la lliga en ratxa positiva. Rival complicat.

Continúan con opciones, toca seguir presionando al líder y para eso tocará ganar el sábado a las 09 horas en el Municipal La Verneda. El conjunto dirigido por Dani Rosa jugará ante Fund.Priv.CE Júpiter B, quintos de la liga en racha positiva. Rival complicado.

Infantil B 1516

INFANTIL B

Els nois d’Aitor Mezquiriz juguen diumenge a les 14 hores al Nou Municipal. El CF Santa Eulàlia visitarà Santa Coloma en tercera posició lluitant per acabar subcampió. Partit molt complicat per a la Grama, necessitat de puntuar.

Los chicos de Aitor Mezquiriz juegan el domingo a las 14 horas en el Nou Municipal. El CF Santa Eulàlia visitará Santa Coloma en tercera posición luchando por terminar subcampeón. Partido muy complicado para la Grama, necesidad de puntuar.

Infantil C 1516

INFANTIL C

L’equip dirigit per Víctor Salas i Juan D.Sánchez té partit dissabte a les 12:45 hores al Municipal d’Esports de Masnou. Els locals, CD Masnou, són el cinquè classificat amb dos punts menys que la Fundació. Gran partit entre dos equips que lluiten pel tercer lloc de la lliga.

El equipo dirigido por Víctor Salas y Juan D.Sánchez tiene partido el sábado a las 12:45 horas en el Municipal d’Esports de Masnou. Los locales, CD Masnou, son el quinto clasificado con dos puntos menos que la Fundació. Partidazo entre dos equipos que luchan por el tercer puesto de la liga.

Infantil D 1516

INFANTIL D

Els nois d’Iván Cortés i Marc Martí jugaran aquesta jornada a Les Oliveres, dissabte a les 17:45 hores. Els colomencs s’enfrontaran al CD Sant Gabriel D, tercers de la lliga. Partit molt complicat i atractiu.

Los chicos de Iván Cortés y Marc Martí jugarán esta jornada en Les Oliveres, el sábado a las 17:45 horas. Los colomenses se enfrentarán al CD Sant Gabriel D, terceros de la liga. Partido muy complicado y atractivo.