infa1516

INFANTIL A

El líder de la lliga juga dissabte a les 15:30 hores al Nou Municipal davant el CF Alzamora B. Rival de meitat de taula baixa que acumula tres partits seguits sense perdre, estan en ratxa i serà un gran oponent per els colomencs.

El líder de la liga juega el sábado a las 15:30 horas en el Nou Municipal ante el CF Alzamora B. Rival de mitad de tabla baja que acumula tres partidos seguidos sin perder, están en racha y será un gran oponente para los colomenses.

infB1516

INFANTIL B

Dues victòries seguides han posat a la Fundació a meitat de taula alta i ara toca seguir escalant davant un rival difícil. Dissabte a les 12 hores al Feliu i Codina s’enfrontaran a la U.At.Horta; cinquè classificat amb sis punts més que els nostres.

Dos victorias seguidas han puesto a la Fundació en mitad de tabla alta y ahora toca seguir escalando ante un rival difícil. El sábado a las 12 horas en el Feliu i Codina se enfrentarán a la U.At.Horta; quinto clasificado con seis puntos más que los nuestros.

infC1516

INFANTIL C

A tres punts del líder es troben els colomencs que aquesta jornada s’enfronten a un rival molt complicat. El CF Badalona C té només un punt menys que els nostres i donarà molta guerra, té pinta de partidàs. Diumenge a les 14 hores al Nou Municipal.

A tres puntos del líder se encuentran los colomenses que esta jornada se enfrentan a un rival muy complicado. El CF Badalona C tiene solamente un punto menos que los nuestros y dará mucha guerra, tiene pinta de partidazo. El domingo a las 14 horas en el Nou Municipal.

[divider]

INFANTIL D

La jornada passada a Les Oliveres l’equip va guanyar 11-0, dominant clarament tot el partit davant el Can Buxeres, ara busquen la tercera victòria consecutiva en lliga davant el FC Martinenc D. Dissabte a les 08:45 hores al Municipal del Guinardó jugaran davant un equip que va veure trencada la ratxa de victòries (4 seguides) la setmana passada.

La jornada pasada en Les Oliveres el equipo ganó 11-0, dominando claramente todo el partido ante el Can Buxeres, ahora buscan la tercera victoria consecutiva en liga ante el FC Martinenc D. El sábado a las 08:45 horas en el Municipal del Guinardó jugarán ante un equipo que vio rota la racha de victorias (4 seguidas) la semana pasada.

Por admin