Prèvies dels equips Infantils (27 i 28 de maig)

IA17

INFANTIL A

El conjunt d’Iván Cortés i Alex Litran té per davant una última jornada de lliga apassionant, amb l’opció d’acabar sent el millor segon de grup i per a això hauran de guanyar. Dissabte a les 11 hores al Municipal de Nou Barris s’enfrontaran al campió de lliga, el CF Montañesa.

El conjunto de Iván Cortés y Alex Litran tiene por delante una última jornada de liga apasionante, con la opción de terminar siendo el mejor segundo de grupo y para ello deberán ganar. El sábado a las 11 horas en el Municipal de Nou Barris se enfrentarán al campeón de liga, el CF Montañesa.

IB17

INFANTIL B

L’equip dirigit per Dani Anguita acomiada la temporada el dissabte a les 09: 30 hores a Montigalà. Els locals, CF Badalona C, van per darrere en la classificació i porten una mala dinàmica.

El equipo dirigido por Dani Anguita despide la temporada el sábado a las 09:30 horas en Montigalà. Los locales, CF Badalona C, van por detrás en la clasificación y llevan una mala dinámica.

IC17
INFANTIL C

Els nois de Víctor Rodríguez i Edgar Rueda juguen dissabte a les 13:15 hores al Municipal de la Grama. El seu rival serà el CF Badalona B, equip que té tres punts menys que la Grama.

Los chicos de Víctor Rodríguez y Edgar Rueda juegan el sábado a las 13:15 horas en el Municipal de la Grama. Su rival será el CF Badalona B, equipo que tiene tres puntos menos que la Grama.

ID17
INFANTIL D

L’equip dirigit per Marc Ten juga diumenge a les 11:45 hores al Municipal de la Grama. S’enfrontaran al CD Sant Gabriel E, sisè de la lliga.

El equipo dirigido por Marc Ten juega el domingo a las 11:45 horas en el Municipal de la Grama. Se enfrentarán al CD Sant Gabriel E, sexto de la liga.