Prèvies dels equips Infantils (23 i 24 d’abril)

Infantil A 1516

INFANTIL A

El conjunt dirigit per Dani Rosa té partit dissabte a les 15:30 hores al Nou Municipal. Els locals s’enfronten a la UB Catalonia, el desè classificat de la lliga acumula quatre victòries seguides i sis partits consecutius sense perdre. Rival complicat.

El conjunto dirigido por Dani Rosa tiene partido el sábado a las 15:30 horas en el Nou Municipal. Los locales se enfrentan a la UB Catalonia, el décimo clasificado de la liga acumula cuatro victorias seguidas y seis partidos consecutivos sin perder. Rival complicado.

Infantil B 1516

INFANTIL B

Els nois d’Aitor Mezquiriz necessiten aixecar-se, no poden tornar a punxar. Diumenge a les 12 hores jugaran a Montgat davant la Fundación Privada Hermes, cuer de la lliga amb 3 punts i cap victòria.

Los chicos de Aitor Mezquiriz necesitan levantarse, no pueden volver a pinchar. El domingo a las 12 horas jugarán en Montgat ante la Fundación Privada Hermes, colista de la liga con 3 puntos y ninguna victoria.

Infantil C 1516

INFANTIL C

L’equip dirigit per Víctor Salas i Juan D.Sánchez juga diumenge a les 18:45 hores al Nou Municipal. Els colomencs s’enfrontaran al Masnou At., cinquè classificat amb dos punts menys que la Fundació. Gran partit entre dos equips que lluiten pel tercer lloc de la lliga.

El equipo dirigido por Víctor Salas y Juan D.Sánchez juega el domingo a las 18:45 horas en el Nou Municipal. Los colomenses se enfrentarán al Masnou At., quinto clasificado con dos puntos menos que la Fundació. Partidazo entre dos equipos que luchan por el tercer puesto de la liga.

Infantil D 1516

INFANTIL D

Dissabte a les 11:35 hores els nois d’Iván Cortés i Marc Martí jugaran fora de casa. Els colomencs s’enfronten al Esportiu Sant Ignasi B, equip amb set punts més que els nostres. Partit molt igualat entre dos equips de meitat de taula.

El sábado a las 11:35 horas los chicos de Iván Cortés y Marc Martí jugarán fuera de casa. Los colomenses se enfrentan al Esportiu Sant Ignasi B, equipo con siete puntos más que los nuestros. Partido muy igualado entre dos equipos de mitad de tabla.