Prèvies dels equips Infantils (21 i 22 de novembre)

INFANTIL A

L’equip dirigit per Dani Rosa no vol perdre el liderat que van agafar a l’acabar la jornada passada, així que hauran de guanyar aquest cap de setmana. Diumenge a les 14 hores al Feliu i Codina davant la U.At.Horta defensaran el liderat; un rival al mig de taula amb dues victòries seguides.

El equipo dirigido por Dani Rosa no quiere perder el liderato que cogieron al termino de la jornada pasada, así que tendrán que ganar este fin de semana. El domingo a las 14 horas en el Feliu i Codina ante la U.At.Horta defenderán el liderato; un rival en mitad de tabla con dos victorias seguidas.

infB1516

INFANTIL B

Nova jornada de lliga i toca jugar al Nou Municipal el dissabte a les 13:30 hores davant el CE L’Hospitalet C. El rival d’aquesta jornada porta dues derrotes consecutives i té cinc punts més que els colomencs.

Nueva jornada de liga y toca jugar en el Nou Municipal el sábado a las 13:30 horas ante el CE L’Hospitalet C. El rival de esta jornada lleva dos derrotas consecutivas y tiene cinco puntos más que los colomenses.

infC1516

INFANTIL C

A les 15 hores jugaran al Municipal Santa Maria Palautordera davant els locals. El CF Palautordera és el penúltim classificat amb 1 punt en set jornades.

A las 15 horas jugarán en el Municipal Santa Maria Palautordera ante los locales. El CF Palautordera es el penúltimo clasificado con 1 punto en siete jornadas.

INFANTIL D

Després de sumar la primera victòria de la temporada la FE Grama buscarà la segona aquest cop al Municipal Les Oliveres. Diumenge a les 15:45 hores s’enfrontaran al CF Can Buxeres B, penúltim classificat amb només un punt al seu caseller.

Tras sumar la primera victoria de la temporada la FE Grama buscará la segunda esta vez en el Municipal Les Oliveres. El domingo a las 15:45 horas se enfrentarán al CF Can Buxeres B, penúltimo clasificado con solo un punto en su casillero.