INFANTIL A

A la recerca de la tercera victòria i de seguir sense encaixar gols, això intentarà diumenge a les 08:30 hores a Barcelona. L’equip de Dani Rosa s’enfronta a l’EE Guineueta, un rival que encara no coneix la victòria després de sumar una derrota i un empat.

En busca de la tercera victoria y de seguir sin encajar goles, eso intentará el domingo a las 08:30 horas en Barcelona. El equipo de Dani Rosa se enfrenta a la EE Guineueta, un rival que todavía no conoce la victoria tras sumar una derrota y un empate.

 

INFANTIL B

Dos equips que no han començat bé la lliga s’enfrontaran el dissabte, a les 15:30 hores, al Nou Municipal. Els colomencs sumen 1 punt després de dos partits jugats, mentrestant la Fundació Privada CE Júpiter té 0 punts en el seu caseller.

Dos equipos que no han empezado bien la liga se enfrentarán el sábado, a las 15:30 horas, en el Nou Municipal. Los colomenses suman 1 punto tras dos partidos jugados, mientras tanto la Fundació Privada CE Júpiter tiene 0 puntos en su casillero.

 

INFANTIL C

Els nois de Víctor Salas sumen un punt de sis possibles així que diumenge a les 14 hores a casa buscaran la primera victòria de la temporada. Davant tindran a la Fundació Privada Hermes B que arriba al duel amb 0 punts.

Los chicos de Víctor Salas suman un punto de seis posibles así que el domingo a las 14 horas en casa buscarán la primera victoria de la temporada. Delante tendrán a la Fundación Privada Hermes B que llega al duelo con 0 puntos.

 

INFANTIL D

El conjunt dirigit per Aitor Mezquiriz i Albert Masafont jugarà aquesta jornada al Municipal L’Hospitalet Centre, el dissabte a les 12:15 hores davant l’At.Hospitalense B. S’enfronten dos equips que busquen estrenar el seu caseller després de dues derrotes en l’inici de lliga.

El conjunto dirigido por Aitor Mezquiriz y Albert Masafont jugará esta jornada en el Municipal L’Hospitalet Centre, el sábado a las 12:15 horas ante el At.Hospitalense B. Se enfrentan dos equipos que buscan estrenar su casillero tras dos derrotas en el inicio de liga.

Por admin