Foto: Jordi Lozano
Foto: Jordi Lozano

INFANTIL A

Continua la lluita per l’ascens a Preferent i l’equip dirigit per Dani Rosa juga al Nou Municipal davant un altre rival directe. Dissabte a les 15:45 hores s’enfronten a la Penya Barcelonista Cinc Copes, tercer classificat amb dos punts menys que els nostres. Els colomencs estan en una dinàmica molt positiva i són primers sent l’equip més golejador (55) i el menys golejat (6) de la lliga.

Continua la lucha por el ascenso a Preferente y el equipo dirigido por Dani Rosa juega en el Nou Municipal ante otro rival directo. El sábado a las 15:45 horas se enfrentan a la Penya Barcelonista Cinc Copes, tercer clasificado con dos puntos menos que los nuestros. Los colomenses están en una dinámica muy positiva y son primeros siendo el equipo más goleador (55) y el menos goleado (6) de la liga.

infB1516

INFANTIL B

L’equip dirigit per Aitor Mezquiriz juga dissabte a les 16:15 hores al Municipal Guinardó. El rival d’aquesta jornada serà el FC Martinenc B, sisè classificat i rival molt perillós. Partit bonic i possiblement igualat el que vegem a Barcelona.

El equipo dirigido por Aitor Mezquiriz juega el sábado a las 16:15 horas en el Municipal Guinardó. El rival de esta jornada será el FC Martinenc B, sexto clasificado y rival muy peligroso. Partido bonito y posiblemente igualado el que veamos en Barcelona.

infC070116

INFANTIL C

Nou partit fora de casa per a l’equip de Víctor Salas i Juan D.Sánchez. Dissabte a les 16:30 hores al Municipal Can Xalant davant l’AC Juventus. Els de Mataró arriben a aquesta jornada després de perdre i deixar enrere una gran ratxa, tercers amb un punt més que els colomencs. Batalla important pels llocs alts de la classificació. Partidàs.

Nuevo partido fuera de casa para el equipo de Víctor Salas y Juan D.Sánchez. El sábado a las 16:30 horas en el Municipal Can Xalant ante el AC Juventus. Los de Mataró llegan a esta jornada tras perder y dejar atrás una gran racha, terceros con un punto más que los colomenses. Batalla importante por los puestos altos de la clasificación. Partidazo.

[divider]

INFANTIL D

L’equip dirigit per Iván Cortés i Marc Martí jugarà diumenge a les 15 hores davant la Vila Olímpica CE  C. Els visitants arriben a Les Oliveres en cinquena posició després de perdre la setmana passada i trencar una gran dinàmica. Els colomencs volen sumar punts una jornada més.

El equipo dirigido por Iván Cortés y Marc Martí jugará el domingo a las 15 horas ante la Vila Olímpica CE  C. Los visitantes llegan a Les Oliveres en quinta posición tras perder la semana pasada y romper una gran dinámica. Los colomenses quieren sumar puntos una jornada más.

Por admin